Nove posodobitve za velike kombajne Fendt IDEAL

0

Prvič predstavljen javnosti na Agritechnica 2017, velik kombajn Fendt IDEAL dokazuje svojo moč v Evropi letos v drugi sezoni žetve.

Za evropski trg se bo serija velikih kombajnov razširila z novim vrhunskim modelom s 790 KM, ki ima sedaj tudi IDEALDrive – krmilni sistem brez volana.

FENDT IDEAL 10 kombajn

Ta najnovejši vrhunski model ponuja 790 KM in je opremljen z novim 16,2-litrskim motorjem MAN, ki ustreza evropskim standardom emisij, Stage V.

Ponuja tudi nov sistem čiščenja in Dual Helix, ki ga kupci poznajo s Fendt IDEAL 8 in Fendt IDEAL 9. Ta kombinacija poveča pretok z najvišjo kakovostjo zrnja in najnižjimi izgubami zrna, kar povečuje pokritost novega velikega kombajna. .

Video predstavitev FENDT IDEAL kombajnov

Fendt uvaja prvi standardni kombajn v Evropi, ki je v celoti upravljan brez volana.

S krmiljenjem Fendt IDEALDrive je stroj krmiljen sorazmerno s premikanjem krmilne ročice na levi, z vsemi funkcijami na krmilni ročici na desnem naslonjalu za roke. Za lažji dostop do voznikovega sedeža lahko levi naslon za roke zložite.

FENDT IDEAL kombajn

Krmilni sistem Fendt IDEALDrive bo na voljo izključno na Fendt IDEAL. Omogoča najboljši pregled sprednjih mlatilnikov in ponuja popoln pregled, tudi na cesti. Edinstven sistem je skladen z vsemi evropskimi vozili in prometnimi predpisi.

Fendt IDEAL 10 lahko naročite od julija 2020, pripravljen na žetev bo leta 2021.

Tukaj si pa lahko ogledate Mascus oglase za rabljene FENDT kombajne

Vir: Agrimachinerynews

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar