NEW HOLLAND MED ŽETVENO TURNEJO PREDSTAVIL NOVE KOMBAJNE

0

New Hollandova turneja predstavitve žetve se je začela že 25. julija v Bicesteru in je v avgustu ter septembru skupno obiskala kar 12 lokacij v Združenem kraljestvu.

Oba nova modela, rotacijski (CR) in model srednjega razpona CX, sta bila nadgrajena za povečanje produktivnosti in zmogljivosti, hkrati pa ohranjata kakovost zrn. Kmetovalci so imeli na postankih turneje priložnost oba modela, CR in CX, preizkusiti in tako dobiti občutek o izboljšavah.

Nove dopolnitve za kombinacijo srednjega razreda CX5 in CX6 vključujejo specializirana modela Laterale CX5.90 in CX60.90. Ta mehanizacija je idealna za kmetovanje na bolj ekstremnih terenih saj hidravlični ovni delujejo tako, da ohranjajo dobro raven podvozja na stranskih pobočjih.

Izboljšave pri modelih CX preko voznikove kabine, prinašajo srednje podobnosti kombanjev CX7 in CX8 ter ponujajo pomembne izboljšave glede upravljavčevega udobja in varnosti. Nove funkcije v notranjosti uporabniku omogočajo prijazno in ergonomično armaturno ploščo, širši sovoznikov sedež in desni ročni modul. Nove zunanje LED luči pa izboljšujejo vidljivost.

Novi CX modeli so zgrajeni z mislijo na različne vrste kmetovalcev. OptiSpeedTM samodejna tehnologija je na obeh razponih sedaj standardna. Upraviteljeva prednost je tudi povečana moč ločevanja, ne da bi pri tem, zahvaljujoč sprehajalcu s spremenljivo hitrostjo, prišlo do blokade.

Vir: http://www.agrimachinerynews.com/new-holland-to-demonstrate-new-combines-during-harvest-tour/#more-15156

New Hollandow kombajn

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar