CASE IH FARMALL C PREJEL NAGRADO ZDRUŽENEGA KRALJESTVA ZA LANSIRANJE NA ROYAL WELSH ŠOVU

0

Case IH je na Royal Welsh šovu predstavil svoj prvi nov traktor Farmall C, ki je nastopil v Združenem kraljestvu. S kompaktno vsestranskostjo, ki je najpomembnejši pogoj za delo na mnogih farmah v Welshu, je CASE IH pokazal dva drugačna primera – Farmall 105C in 115C HD – z izbiro priročnih možnosti.

Obseg serije Farmall C s sedmimi različicami, ki ponujajo nazivno moč od 58 do 114hp, je bil posebej za leto 2017, posodobljen s pridobitvijo zmogljivosti, prenosa in nadzora nad posodobitvami, ki povečujejo udobje in zmogljivost. Možnosti sedaj vključujejo tudi: Multicontroller za izboljšano udobja operatorja, osi težkih motornih vozil (HD), novo funkcijo motorja s konstantno hitrostjo, točne 40 km/h najvišje hitrosti pri zmanjšani obratovalni hitrosti motorja, povečano zmogljivost dviganja in tudi možnost določitve nakladalnika traktorja, pripravljenega iz tovarne.

Ključna novost novih modelov Farmall C je dodatek Multicontroller krmilna palica/naslonjalo za roko, opremljena pri večjih Case IH traktorjih, ki določa prstni nadzor nad ključnimi funkcijami. Na voljo je na Farmall C traktorjih, opremljenih s sprednjo povezavo in najvišjo specifikacijo prenosa 24724 hi/lo, z elektro-hidravlično Power-Shittle. Multicontroller vključuje nameščeno desno ročno konzolo za orodje, ki izbere štiri glavna orodja, vsebuje pa tudi niz logično določenih gumbov za lažje delovanje drugih nalog. Te sestavljajo naprej/nazaj shuttle, dve izbirni hitrosti powershift, patentiran gumb za vklop in vezavo za dvig/spust delovanja. Pri traktorjih, opremeljenih s sprednjo povezavo, gumb na zadnji strani ročice povezave omogoča delovanje gumbov, ki se preusmerijo med sprednjimi in zadnjimi povezavami.

Stroj in prenosni razvoj pomenita, da so novi Farmall C traktorji zmožni doseči hitrost 40km pri samo 2.000 vrtljajih na minuto motorja, kar je 300rpm manj kot prej. To zmanjšuje porabo goriva, obrabo motorja in tudi zmanjšuje raven zvoka v kabini brez da bi zahtevali AdBlue.

HD (za Heavy Duty) spec obsega okrepljeno zgornjo sprednjo os in močnejše ohišje zadnje osi trobente. Oboje poveča komponentno robustnonst tovora in prek njih oprijem, poveča primernost traktorja posebej za delo nakladača. To je na voljo od modelov 86HP naprej.

Case IH

Druga nova izbirna funkcija omogoča, da se nastavi in shrani dve hitrosti motorja. Nižja nastavitev, na primer, je lahko uporabljena za upočasnitev traktorja ob obračanju, pred vrnitvijo na večjo nastavitev, enkrat ko sta traktor in orodje nazaj na delu; za hitrejše, lažje in bolj učinkovito delovanje. Ne glede na obremenitve, strojna oprema vztraja na predhodni nastavitvi hitrosti motorja, ki je lahko izpopolnjena v 100rpm korakih s pomočjo gumba na konzoli na voznikovi desni strani.

Novi Farmall C modeli imajo tudi novo 540/540E/1000 rpm PTO možnost za izboljšanje učinkovitosti porabe goriva pri opravljanju nalog, ki ne zahtevajo visokih navorov. Ti traktorji lahko sedaj prav tako naložijo pripravljene tovore, saj vključujejo podokvir, hidravlične povezave in krmilno palčko. To pomeni, da pridejo do trgovcev in kupcev z najmanj preostalega dela za namestitev Case IH LRZ premiuma ali LRA ekonomičnega natovarjanja.

Vir: http://www.agrimachinerynews.com/new-case-ih-farmall-c-to-get-surprise-uk-launch-at-royal-welsh-show/

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar