Bobcat predstavlja hitrejši in učinkovitejši priključek za snežno frezo

0

Bobcat predstavlja popolnoma nov nastavek za snežno frezo, ki bo po mnenju podjetja hitro opravil z nepopustljivimi zimskimi nanosi.

S povečano sesalno višino in večjim polžem, ki vleče več snega v puhalo, bodo upravljavci lahko očistili več kosmičev v krajšem času.

»Naši priključki za snežne freze pozimi zlahka postanejo najboljši prijatelj upravljavca – kar lahko na mnogih območjih države traja tudi do nekaj mesecev,« je povedala Kelly Humble, višja vodja trženja načrtovanja izdelkov pri Doosan Bobcat North America. “Ta najnovejši model smo izboljšali kot vrhunski nastavek za ravnanje s snegom, ki pomaga pri hitrejšem in učinkovitejšem čiščenju snega, operaterjem pa omogoča manj prehodov za hitro čiščenje površine.”

Priključki za snežne freze Bobcat, opremljeni z devetimi različnimi možnostmi širine in številnimi paketi motorjev, se bodo ujemali z modeli nakladalnikov strank.

Poleg tega se lahko ti priključki uporabljajo za široko odprta mesta, kot so dovozi in parkirišča, pa tudi za ozke prostore, kot so pločniki.

Snežna freza ima izjemno vzdržljivo vrtenje žlebov z neposrednim pogonom v stilu zobnikov. Bobcat trdi, da to izboljšuje zmogljivost, vzdržljivost in enostavnost vzdrževanja, kar omogoča operaterjem, da usmerijo sneg v katero koli smer in ga položijo kamorkoli zahteva delo. To vključuje težko dostopna mesta, kot so sredina travnikov, v jarkih ali znotraj gozdnih območij ob poti.

Kot pravi Bobcat, je nastavek dovolj močan, da prebije nabiranje ledu in odpravlja verige, ki lahko rjavijo, se zrahljajo ali zlomijo.

Žleb zagotavlja 270 stopinj vrtenja za široko paleto možnosti natančnega odlaganja snega, kar je za 15 stopinj več kot pri prejšnjih modelih.

Prav tako zaobljen dovod žleba zagotavlja bolj gladko površino za valjanje snega v dovodni rotor, namesto da ga potiska. Ta zasnova zmanjša zamašitev in zmanjša odpornost za boljši pretok snega skozi priključek.

Izbirni žleb za nakladanje tovornjaka omogoča upravljavcu, da sneg naloži visoko v tovornjak in poenostavi vleko.

Modeli z visokim pretokom zajamejo dodatno razpoložljivo hidravlično moč iz nosilca, ki lahko omogoči čiščenje skozi globoke nanosi in močan sneg, hkrati pa ga vrže na velike razdalje.

Dodatna funkcija so enostavno nastavljivi drsni čevlji, ki so nameščeni ob straneh snežne freze, kar operaterjem omogoča dvig ali spuščanje globine čiščenja, da se ujema s površino delovišča.

Kot pravi Bobcat, ti čevlji ne le olajšajo vzdrževanje poravnave tal, ampak lahko tudi pomagajo upravljavcem pri vodenju vzdolž robnikov ali sten – hkrati pa preprečujejo stik s snežno frezo.

»Še naprej izboljšujemo in širimo našo ponudbo priključkov, da vključujemo dodatne, vsestranske rešitve, ki povečujejo vrednost, zmogljivost in zmogljivosti naših kompaktnih strojev,« zaključuje Humble.

Vir: Equipmentjournal

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar