Upload video to used equipment listings

6 nasvetov za snemanje odličnih videoposnetkov za predstavitev vaše rabljene opreme za prodajo v spletu

0

Najboljše prakse za prodajalce težkih strojev

Da, dajanje vašega rabljenega traktorja, bagra, tovornjaka ali katerega koli drugega stroja na spletno prodajo je danes zelo hiter postopek. Za izpolnitev podrobnosti vašega oglasa za težko opremo potrebujete le nekaj minut. Kupci ga lahko skoraj takoj vidijo na spletnih tržnicah in na borznih kotacijah.

Vendar ne bodite tako hitri, da zavrnete nekaj preprostih stvari, ki lahko povečajo možnosti za še hitrejšo prodajo stroja. V oglas ste vključili lepe fotografije, pravilno ceno in vse pomembne informacije. Kaj naj še storim?

Iskanje rabljene opreme v spletu je prvi stik, ki ga bodo kupci imeli s strojem, ki ga prodajate. Njihov prvi vtis bi se lahko že od samega začetka spremenil v večje zanimanje ali prekinitev posla. Zato mora biti vključevanje videoposnetkov vedno na vašem TO DO seznamu, ko svojo napravo prodajate v spletu.

Video o Liebherr A904c bagru na kolesih, naprodaj na Mascusu,
podjetja Ecoglobal Machinery iz Španije

Na podlagi statističnih podatkov je video danes najbolj porabljena medijska vsebina

Po mnenju Forbes, je video najbolj uporabljen in prepričljiv medij na spletu. 79% udeležencev študije omenjene v članku Forbes, je odgovorilo, da se jim zdijo video oglasi najbolj ustrezni. Velika večina jih je izjavila, da se raje učijo o izdelku ali storitvi z gledanjem videoposnetkov (74%) kot z ogledom fotografij (13%) ali branjem članka (13%).

Poleg tega se v času omejevalnih ukrepov, namenjenih zajezitvi širjenja COVID-19, odsvetujejo obiski na dvoriščih z opremo. Zato je še bolj vredno predstaviti svojo opremo preko videa.

Torej, kako lahko za svoj spletni oglas ustvarite odlične videoposnetke svojega stroja, da se kupci zanimajo za vašo ponudbo in nehajo gledati ostale podobne stroje?

Tu je 6 nasvetov za pripravo lepega videoposnetka vaše težke opreme ali tovornjaka:

  1. Zagotovite optimalne pogoje snemanja: sončen dan, spodobna svetloba, stroj je čist, imate prostor za premikanje okrog njega.
  2. Zvok prižgan! Poskusite najti miren čas za snemanje videoposnetka, vendar vklopite motor, tako da kupci jasno slišijo motor. V kratko govorno predstavitev stroja lahko vključite tudi nekaj koristnih dejstev.
  3. Priporočljivo je snemati v ležečem načinu, da dobite čim več podrobnosti na sliki; še posebej veliki stroji se bolje prilegajo pokrajinskim video posnetkom kot vertikalnim.
  4. Med snemanjem videoposnetka počasi premikajte kamero ali telefon, da lahko opazovalci dobijo podroben pogled na napravo (izogibajte se tresenju telefona ali kamere ali prehitremu premikanju).
  5. Upoštevajte dolžino videoposnetka: manj kot 1 minuta je prekratka, vendar ni treba, da gremo čez 3 minute.
  6. Izčrpna predstavitev: pokrijte vse zunanje kote stroja, pa tudi znotraj kabine. Vključite pomembne podrobnosti kot so motor, priključki, kolesa itd. Zaženite motor in celo izvedite nekaj manevrov, če vam prostor dopušča, da lahko stroj zabeležite v akciji.

Pripravite telefon in posnemite odličen video za oglase vaše rabljene težke opreme!

Ste vedeli, da vam oglas, objavljen na Mascusu, omogoča nalaganje videoposnetka vaše naprave neposredno iz telefona ali računalnika?

Lahko pa vključite povezavo do že obstoječega videoposnetka iz YouTuba ali drugih platform za gostovanje videoposnetkov.

Preizkusite sedaj.

Naložite video, ko oglašujete na Mascusu

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar