UROSPORTS RAUMA je pri KONECRANES dosežnih viliarjih naročila pametne viličarje!

0

Konec lanskega marca so pri Eurosports Rauma na Finskem od Konecranes Lift Trucks, naročili pet viličarjev, zmogljivosti 10 in 16 ton. Viličarji so bili skupaj z daljinskim nadzorom TRUCONNECT ® dostavljeni avgusta 2016.

Pristanišče Eurosports Rauma je že od leta 1996 kupec Konecranes-a. Kupili so štiri 16 tonske in enega 10 tonskega viličarja, kar pomeni povečanje števila viličarjev v Konecranes-ejevem voznem parku na 57 viličarjev. Novi stroji, bodo še naprej nadaljevali na grajenju ugleda pristanišča, kateri, je še posebej strokovnjak za ravnanje s celulozo, papirjem ter lesom. To je največje izvozno pristanišče papirja na Finskem in ima specializiran vozni park za varno in nežno ravnanje s papirjem, kar povečuje proizvodnjo in zmanjšuje stroške, ki bi lahko nastali s škodo na papirju.

Patrick Starck, regionalni prodajni direktor Konecranes Lift Trucks v Evropi je povedal, »Rauma želi, da bi njihovi stroji oz. viličarji dosegli vrhunsko tehnologijo dosežnega vozila, zato je naš novi C model s prostorno kabino OPTIMA ter skupaj z našim sistemom TRUCONNECT ® igral veliko vlogo pri pridobivanju posla. Ponosni smo, da naši stroji in tehnologija zaslužijo takšno zaupanje Raume.« TRUCONNECT je storitev daljinskega spremljanja Konecranes-a.

Kot je manager voznega parka, Petri Viinikkala iz Eurosports Rauma, rekel, »Storitev Remote Truconnect pomeni, da imamo, ne glede na to kje je vozilo, jasno in natančno sliko o tem, kako je bilo upravljano in kako deluje. Točno lahko pričakujemo kakršnekoli probleme, ki bi lahko znatno povečali čas in učinkovitost našega voznega parka.«

Pristanišče Rauma

Pristanišče je locirano na zahodni obali Finske, samo mesto Rauma je dobro poznano po papirju in pomorski industriji. Pristanišče je peto največje v državi in vsako leto posreduje približno 6 miljonov ton tovora. Z skupaj 20 privezi, pristanišče ponuja večnamenske kapacitete za uvoz, izvoz in tranzitni promet. Dobra lokacija pristanišča omogoča idealne pogoje za pomorski in kopenski prevoz. Nova pristaniška cesta pa omogoča hiter dostop do finskega avtocestnega omrežja. Železniška proga med Raumo in Kokemäki, ki vsako leto nosi okoli 3 miljone ton tovora, je del celotne finske železnice. Poleg tega pa je Rauma povezana z več drugimi evropskimi, severno-ameriškimi in azijskimi pristanišči preko rednih linijskih storitev.

Rabljeni viličarji na Mascusovi strani: link

Vir: http://minutes.machine.market/index.php/2016/05/31/euroports-rauma-orders-smart-connected-konecranes-lift-trucks/

Konecranes viličar

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar