Tri nove pnevmatike, namenjene za zmanjšanje obratovalnih stroškov viličarjev!

0

Mobilni viličarji potrebujejo konstantno spremembo. Toda en element, ki ostaja nesprejemljiv je to, da lastniki in upravljalci vedno iščejo načine za zmanjšanje operativnih stroškov. Na to se odziva nova linija pnevmatik Solideal (RES), proizvajalca Camso.

Koliko hitro se pnevmatika “rabi” je odvisno od številnih kriterijev; nekateri od teh vključujejo koliko teže prenaša viličar, kako daleč prenaša, število delovnih ur, obnašanje voznika, vrsto tal ipd. Ampak med vsemi temi kriteriji je intenzivnost uporabe najpomembnejša spremenljivka pri obrabi pnevmatike. Intenzivnost uporabe namreč odraža količino toplotne napetosti, ki jo na kolesih povzročila pnevmatika. Proizvajalec Camso verjame, da je življenjska doba pnevmatik določena in da je morate biti sposobni izvesti, da se pnevmatika prilagodi specifični uporabi, ki je izvajana.

Celotno življenjska doba pnevmatik mora biti dana

Kar se je Camso naučil je to, da kupci ne potrebujejo zelo dobre pnevmatike, vendar pa vseeno ne želijo ogroziti življenj. Nova linija odpornih pnevmatik Camso je bila ponovno preoblikovana tako, da bi kar najbolje izkoristila življenje v industriji ne glede na vaš sortiment.

Serija Solideal RES 660 Xtreme

Solideal RES 660 je odporen na toploto zaradi svoje učinkovite spojine in nizkega kotalnega upora. Zasnovan je bil za zelo specifično uporabo z dolgimi vožnjami, težkim dvigovanjem in minimalnim časom prostega teka viličarja. Njegov širok profil povečuje stabilnost vogalov in dvigovanje tovora. Neprekinjen sredinski čevelj zmanjšuje vibracije za bolj gladko vožnjo.

RES 660

Serija Solideal RES 550 Magnum

Solideal RES 550 je idealna izbira za uporabo, ki zahteva srednjo in težko obremenitev, vendar ne deluje 24 ur/dan. Stabilnost in varnost sta zagotovljena s širokim profilom, velikim odtisom in globokimi nastavki. Te funkcije izboljšajo tudi vlečenje pnevmatik na grobih površinah.

RES 550

Serija Solideal RES 330

Solideal RES 330 je idealno primeren za stroje, ki tečejo v zaprtih prostorih s prekinitvami. Za to vrsto uporabe je RES 330 najbolj obstojna pnevmatika v industriji in ponuja najnižje obratovalne stroške.

RES 330

Da bi olajšali izbiro pnevmatik pri uporabi viličarja in zmanjšali operativne stroške, Camso ponuja spletna orodja, kot je Kalkulator intenzivnosti uporabe, kateri določi intenzivnost uporabe s čimer se zagotovi pravilna pnevmatika, ne da bi pri tem plačali nepotrebno zmogljivost.

Camso pnevmaike na Mascusovi strani! link

vir: https://www.forkliftaction.com/news/newsdisplay.aspx?nwid=19285

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar