SVETOVNA PREMIERA LIEBHERR KOLESNEGA NAKLADALCA S STEREO KRMILJENJEM

0

Nemški Liebherr je premierno v Elmia Woods-u, na novem oddelku Tovor in Prevoz, predstavil novi nakladalnik. Ta se osredotoča na logistiko surovin iz gozda v industrijo.

Nakladalnik, imenovan kot 518, je s stereo krmilnikom največji do sedaj.

»Stereo pomeni artikulirano krmiljenje v kombinaciji s krmilno zadnjo osjo,« razlaga Jörg Miethke, direktor podjetja Liebherr Švedska.

Stereo krmiljenje že obstaja na nekaterih manjših Liebherr-jevih nakladalnikih. Kombinacija artikuliranega krmiljenja in krmiljenja zadnje osi pa omogoča bolj fleksibilen stroj s tesnejšim obračalnim polmerom.

»Prav tako obstaja manjše tveganje, da bi bilo težišče med samim dvigovanjem predaleč. To pomeni, da je stroj zmožen dvigniti več,« pravi Miethke.

Posodobljen nakladalnik

Posodobljeni nakladalnik L 580 LogHandler XPower je bil prvič predstavljen na Švedskem pri Emia Wood. Dizajniran je za delo z lesom in ima razvito novo pogonsko enoto katera združuje hidrostatičen pogon in konvencionalen pogon naprej. Z uporabo najbolj primerne metode za vsako situacijo, je porabo goriva mogoče zmanjšati do 30 odstotkov.

Tretja novost, iz podjetja Liebherr, je nova različica LH 35 M Timber Litronic, samo-pogonska cev za obdelavo lesa. Ta šasija je nova in jo je mogoče pritrditi priklopniku, ki stroju omogoča, da brez težav in pomoči tovornjaka, sam obdeluje in transportira lesne surovine.

Novo območje na sejmu

Na sejmu Elmia Wood, ki je potekal od 7. do 10. junija, je bila premierna razstava za tovor in prevoz, ki se je osredotočala na gradnjo in vzdrževanje gozdnih cest, prevoz lesnih surovin in obdelavo lesa na terminalih in drevesnicah.

Elmia Wood, 7.-10. junij

Elmia Wood je vodilni svetovni gozdarski sejem in se vsake štiri leta odvija na prostem v gozdovih južno od Jönköpinga na Švedskem. Zadnji Elmia Wood (2013) je imel več kot 500 razstavljalcev in 50.000 obiskovalcev iz celega sveta. Bil je tudi v poročanju mednarodne trgovine. Med 7. In 10. junijem se je tako ponovno srečala vsa svetovna gozdarska industrija.

Liebherr nakladalnik

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
ATLAS COPCO-ova KONFIGURACIJA SMARTRIG ZA ODREZ (zmanjšanje) STROŠKOV

Atlas Copco je v roke kamnolomov ter drugih uporabnikov vrtalnikov, ki so se zanimali za zmanjšanje stroškov vrtanja in razstreljevanja, leta 2009 postavil unikatno in močno orož...

BULDOŽERJI KOMATSU IMC
Komatsu Amerika bo predstavila tri dodatne iMC (intelligent Machine Control-inteligentni nadzor strojev) buldožerje na gosenicah. Med grobim odrivanjem zemlje, avtomatski monitorji za nadzor rezil ...
SVETOVNA PREMIERA LIEBHERR KOLESNEGA NAKLADALCA S STEREO KRMILJENJEM

Nemški Liebherr je premierno v Elmia Woods-u, na novem oddelku Tovor in Prevoz, predstavil novi nakladalnik. Ta se osredotoča na logistiko surovin iz gozda v industrijo.

POSODOBLJENA SERIJA JOHN DEERE L NAKLADALCEV

L-serija nakladalcev je posodobljena. Nov natančni način delovanja, standardni za 310SL HL, 410L in 710L, omogoča hidravlične funkcije z zmanjšano hitrostjo...

Nova odlična reklama VOLVO CE in Dolph Lundgren!
Hollywoodska filmska zvezda Dolph Lundgren postavi VOLVO CE bagre na težko testno preizkušnjo!

Pustite komentar