Royal Reesink selects RB Asset Solutions

Podjetje Royal Reesink je izbralo RB Asset Solutions rešitve, da bi izboljšal mednarodno prodajo svoje rabljene opreme

0

Royal Reesink je s pomočjo Mascusa in Ritchie Bros začel razvoj novega nabora orodij za ponovno trženje, vklj. sistem upravljanja zalog, orodje za inšpekcijsko pregledovanje strojev in svoje lastne spletne trgovine

AMSTERDAM, NL (Februar 3, 2020) – Podjetje Royal Reesink je vodilni nizozemski mednarodni distributer strojev in rezervnih delov za kmetijsko, komunalno, gradbeno ter logistično skladiščno opremo in stroje, je izbral Ritchie Bros. Asset Solutions nabor orodij za ponovno trženje “remarketing” za izboljšanje učinkovitosti prodaje svoje rabljene opreme in strojev. Royal Reesink deluje predvsem na Nizozemskem, v Belgiji, Kanadi, Nemčiji, Veliki Britaniji, na Irskem, v Kazahstanu, na Danskem, v Južni Afriki in Turčiji.

“Izbira RB Asset Solutions rešitev in orodij za avtomatizacijo rabljenih prodajnih operacij zelo ustreza našim mednarodnim ambicijam rasti in novim priložnostim za inovacije, “je dejal Gerrit van der Scheer, izvršni direktor Royal Reesink. “Poleg tega smo navdušeni, da začnemo partnerstvo z uveljavljeno organizacijo, ki ima dolgoletne izkušnje v podobnih tržnih panogah in neposredno pokriva vse naše kategorije opreme in blagovne znamke na profesionalen in uporabniku prijazen način. Upamo si trditi, da je bilo to popolno ujemanje kar smo si želeli. “

Ritchie Bros. RB Asset Solutions storitve in orodja so bila zgrajena na podlagi tehnologije, ki jo je njihova vzpostavila hčerinska Mascus družba. To vključuje sistem upravljanja zalog (IMS – Inventory Management System), ki trgovcem omogoča enostaven seznam rabljene opreme za prodajo v lastni centralizirani spletni trgovini z rabljeno opremo ter tudi novo orodje inšpekcijska aplikacija (Inspection app) in ostala večjezična tržna orodja.

“Z RB Asset Solutions bomo racionalizirali operacijo prodaje in oglaševanja Royal Reesink rabljene opreme in ponudili podporo lokalnemu trgovcu, “je dejal Tim Scholte, izvršni direktor Mascus-a. “Naš mobilni sistem za upravljanje zalog bo zagotovil vzvod, ki ga Royal Reesink potrebuje na trgu, da bi še naprej povečal povpraševanje po rabljeni opremi v državah, kjer delujejo.”

Nova Royal Reesink spletna platforma bo začela delovati v začetku leta 2020 in bo znana pod blagovno znamko z imenom Reesink Used Equipment. Neposredno povezane lokalne spletne trgovine vsakega njihovega podjetja bodo uvedene zaporedno v prvi polovici leta 2020.

Za več informacij o RB Asset Solutions obiščite: rbassetsolutions.com.

O Ritchie Bros.:

Podjetje Ritchie Bros., je bilo ustanovljeno leta 1958 (NYSE in TSX: RBA), in je globalno podjetje za upravljanje in prodajo srojev oziroma za draženje (avkcija) velikih in težkih rabljenih strojev, ki strankam ponuja celovite rešitve za nakup in prodajo rabljene težke opreme, tovornjakov in drugih sredstev. Delujejo v številnih sektorjih, vključno z gradbeništvom, transportom, kmetijstvom, energetiko, naftno in plinsko industrijo, rudarstvom in gozdarstvom. Na prodajnih kanalih podjetja so: Ritchie Bros. Auctioneers, največji svetovni dražitelj v industriji, ki ponuja dražbe v živo s spletnimi ponudbami; IronPlanet, spletna tržnica s predstavljenimi tedenskimi dražbami in lahko zagotavlja ekskluzivno potrdilo o pregledanem stanju rabljene opreme IronClad Assurance®; Marketplace-E, nadzorovana tržnica, ki ponuja več možnosti glede cene in časa; Mascus, vodilna evropska spletna online tržnica za oglaševanje – nakup in prodajo rabljene opreme; in Ritchie Bros. Private Treaty, ki ponuja zasebno prodajo po dogovoru. Paket večkanalnih prodajnih rešitev podjetja vključuje tudi RB Asset Solutions, celovit sistem upravljanja in razpolaganja s premoženjem oziroma zalogo rabljenih strojev in opreme. Ritchie Bros. ponuja tudi rešitve za posamezne sektorje, vključno z GovPlanet, TruckPlanet in Kruse Energy Auctioneers, ter financiranje in zakup opreme prek Ritchie Bros. Financial Services. Za več informacij o podjetju Ritchie Bros. obiščite RitchieBros.com.

Fotografije in video za vdelavo v medijske zgodbe so na voljo na povezavi: rbauction.com/media.

For more information, please contact:

Ian Malinski
Media Relations Manager
Tel: +1.778.331.5432
CorpComm@rbauction.com

Alexander Ypeij
Marketing & Communications Manager (Europe)
Tel: +31.765.242.659
aypeij@ritchiebros.com

Gauthier Dominicy
Chief Marketing Officer, Mascus
Tel: +35.850.314.2509
gauthier.dominicy@mascus.com

For investor inquiries, please contact:
Zaheed Mawani
Vice President, Investor Relations
Tel: 1.778.331.5219
zmawani@rbauction.com

Royal Reesink
Judith Dijkstra
Manager Marketing & Communications
Tel: +31 624128862
Judith.dijkstra@royalreesink.com

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar