Posodobitve kolesnega nakladača Cat 988K XE

0

Caterpillar je posodobil svoj nakladač 988K XE z električnim pogonom. Nakladač s 588 konjskimi močmi ima delovno težo 52.780 kg.

Caterpillarjev nakladač na kolesih ponuja nazivno nosilnost 12,5 ton pri delu s čelnim materialom in 16 ton z ohlapnim materialom. Razpon žlic zagotavlja zmogljivosti od 4,7 do 13 kubičnih metrov. Nakladač omogoča nakladanje v treh prehodih za tovornjak Cat 770G in nakladanje v štirih prehodih za Cat 772G.

Njegova konfiguracija z visokim dvigom zagotavlja petprehodno nalaganje Cat 773G in šest prehodno nalaganje Cat 775G.

Tehnologija električnega pogona 988K XE z odpornim preklopom poveča splošno učinkovitost za 25 odstotkov in učinkovitost aplikacije za nalaganje obraza za do 49 odstotkov v primerjavi z 988K.

Nov krmilni in integrirani krmilni ventil (STIC) ponujata do 47 odstotkov tišje delovanje, sistem pa zagotavlja natančen nadzor stroja z minimalnimi gibi rok. Z moduliranjem levega pedala od 100 odstotkov do 25 odstotkov novi sistem za nadzor kolesnega vleka (RSC) zmanjša možnost zdrsa koles brez zmanjšanja hidravlične učinkovitosti. Novi hidravlični sistem za regulacijo pozitivnega pretoka (PFC) nakladalnika poveča učinkovitost, občutek žlice in odzivnost za zagotavljanje dosledne zmogljivosti.

Izboljšave vključujejo nov Go-Pedal, ki ima tri dinamične stopnje lomljenja, ki operaterjem olajšajo upravljanje z enim desnim pedalom. Standardno preprečevanje zdrsa pnevmatik zmanjša zdrs in obrabo pnevmatik, s čimer podaljša življenjsko dobo pnevmatik in zniža stroške lastništva.

Nakladač ima izbirno Cat Autodig in Auto Set Tires. Tehnologija za preprečevanje zastoja dviga samodejno upravlja rimpulll pri izkopu, da prepreči hidravlično zastoj med dvigovanjem skozi čelo.

Izbirno Cat usposabljanje operaterja pomaga povečati učinkovitost stroja in zagotavlja do 15 odstotkov hitrejši čas cikla in 10 odstotkov boljši faktor polnjenja žlice, navaja Cat. Med drugimi postopki prikazuje, kako pravilno skrajšati pot, se izogniti razgrajevanju v izkopu, vstopiti v kup z ravnim vedrom, zmanjšati višino odlagališča in uporabiti izbijanje. Povratne informacije trenerjev povzročijo tudi do 15 odstotkov manjšo porabo goriva.

Specifikacije Cat 988K XE
Motor: Cat C18
Bruto moč: 588 KM
Delovna teža: 52.780 kg
Nazivna nosilnost, standardna stranska / ohlapna: 12,5 / 16 ton
Razpon prostornine žlice: 4,7 – 13 kubičnih metrov
Razdalja odlagališča: 6,63 m

Vir: Constructionequipment

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar