Posebna serija ob 20-letnici tovornjakov Mercedes-Benz

0

Mercedes-Benz actros je bil prvič predstavljen na IAA salonu pred 20 leti. od takrat dalje, je bilo prodanih več kot milijon enot. To je nova generacija, ki postavlja nove mejnike na področju varnostnih sistemov in varčevanja z gorivom. Prodajo uspešno nadaljuje od leta 2011 dalje. In zavoljo te uspešne zgodbe so pri Mercedes-Benz Trucks predstavili omejeno serijo 200 tovornjakov.

Model posebne serije tako pooseblja značilnosti actrosov: varnost, udobje in varčnost. Zunanjost odlikuje ekskluzivna podoba s kromiranimi deli lično razporejenimi na vzvratnih ogledalih, stopnicah in prednjem delu. Poleg tega je tovornjak okrašen s posebnim monogramom na vzvratnih ogledalih, predelu stopnic, biksenonskimi žarometi z temno obrobo in zračnimi difuzorji za stranska okna.

V notranjosti pa bo voznika razvajala osvetljava s 138 LED diodami, pri katerih lahko zbirate barvo osvetlitve, volanski obroč, ki je odet v usnje, ter preproge iz velurja, ki se skladajo s sedeži, avdio sistem, hladilnik, avtomatska klimatska naprava, velik zaslon in troblja na zunanjem delu stropa.

vir: http://www.etransport.si/novice/653/posebna-serija-ob-20-obletnici

Mercedes-Benz novi actros

 

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
ATLAS COPCO-ova KONFIGURACIJA SMARTRIG ZA ODREZ (zmanjšanje) STROŠKOV

Atlas Copco je v roke kamnolomov ter drugih uporabnikov vrtalnikov, ki so se zanimali za zmanjšanje stroškov vrtanja in razstreljevanja, leta 2009 postavil unikatno in močno orož...

BULDOŽERJI KOMATSU IMC
Komatsu Amerika bo predstavila tri dodatne iMC (intelligent Machine Control-inteligentni nadzor strojev) buldožerje na gosenicah. Med grobim odrivanjem zemlje, avtomatski monitorji za nadzor rezil ...
SVETOVNA PREMIERA LIEBHERR KOLESNEGA NAKLADALCA S STEREO KRMILJENJEM

Nemški Liebherr je premierno v Elmia Woods-u, na novem oddelku Tovor in Prevoz, predstavil novi nakladalnik. Ta se osredotoča na logistiko surovin iz gozda v industrijo.

FINANCIRANJE ZA NOVE TRAKTORJE MODELA McCormick X7

Distributer traktorjev McCormick, AgriArko iz Združenega kraljestva, je skupaj s partnerjem ARGO Finance, predstavil posebno časovno omejeno ponudbo, ki bo kmetom, ...

Prijetno presenečenje od naše CATERPILLAR stranke Teknoxgroup d.o.o. Slovenija

Včeraj smo prejeli zelo prijetno in fino presenečenje / darilo od naše dolgoletne uspešne CATERPILLAR stranke TEKNOXGROUP d.o.o. Slovenija.