Novi HELI-JEV GII razred!

0

Kot največji proizvajalec viličarjev, HELI vodi kitajski trg že 26 let zaporedoma. Znamka HELI je tako postala sinonim za industrijske viličarje. Zaradi drugačnih zahtev na trgu in skladnosti z različnimi okoljskimi emisijskimi standardi, je HELI nedavno promoviral svoj novo serijo IC industrijskih viličarjev razreda GII. Ti so zasnovani tako, da omogočajo vzdržljivost, zanesljivost in učinkovitost ter še naprej ohranjajo HELI poznanega kot zanesljivo znamko z ugledom.

Nova serija GII je standardna z U-Joint prenosom in V-type podporo kar močno zmanjša vibracije iz motorja. V primerjavi s prejšnjo generacijo so vibracije do 60 % manjše. Ker je lahko fleksibilna povezovalna konstrukcija ločena od prenosne škatle, brez demontaže prenosne ali pogonske osi iz telesa vozila, je to bolj priročno za popravilo ali zamenjavo primarnega filtra.

Prednost GII serije je nizko težišče za dobro togost in stabilnost. To voznikom prinaša odlično upravljavsko izkušnjo. Novi mehanizem za nastavitev volana in več funkcijski vzmetni sedež še dodatno izboljšata udobje upravljavca oz. voznika viličarja. Na novo zasnovana ročna zavora ima različno zavorno silo, med ravnimi in nagnjenimi površinami, kar poveča zanesljivost zavor. Instrumentalna plošča z LED indikatorji v kombinaciji z LED zadnjimi luči je zelo privlačna na oko in to tudi pri dnevni svetlobi. Popolnoma hidravlično krmilo ima dober manever tudi v ozkih prostorih.

Vse te spremembe so omogočile, da viličarji dobro ustrezajo tako notranjemu kot zunanjemu delovanju. Serija GII je na voljo na dizelskih in bencinskih/LPG motorjih različnih modelov z zmogljivostjo od 2 to 3,5 ton.

HELI-jeva ideja je konstantno ustvarjati izvrstne izdelke in pri tem vedno poskusiti najtežje za povečanje koristi strank.

Rabljeni in novi HELI vilčarji: link

vir: https://www.forkliftaction.com/news/newsdisplay.aspx?nwid=19258

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar