NOVI CATOV 340F UHD BAGER GOSENIČAR RUŠI KONKURENCO

0

Potem ko so pred več kot petimi leti opustili proizvodnjo stroja 330D UHD, so pri Caterpillarju zdaj lansirali model bagerja goseničarja 340F UHD. Stroj je ustvarjen za rušenje na ultra visoki stopnji in je del prenovljene globalne strategije rušenja.

Cedric Masson, specialist za globalno uporabo izdelkov pri Caterpillarju je igral ključno vlogo pri razvoju in lansiranju stroja. »Pri razvijanju modela 340F UHD sem sodeloval od samega začetka pred prbližno dvema letoma in tudi na predstavitvi prototipa na sejmu Bauma v Nemčiji.«

CAT 340F UHD bager goseničar

CATERPILLAR 340F UHD bager goseničar

Ta stroj je nadomestil model 330D UHD v Evropi in ima enak motor kot Cat 336F. Cedric pravi, da lahko uporabniki pričakujejo še manjšo porabo goriva, saj je 340F UHD konstruiran za manj zahtevna rušenja.

Največ pohvale je model 340F UHD požel zaradi svoje vsestranskosti, zahvaljujoč samodejnemu centriranju. »Dejstvo je, da se lahko prednje dele in priključke na stroju zamenja v približno 30 minutah,« je povedal Cedric. »V preteklosti je to lahko trajalo pol dneva. Sedaj lahko uporabniki opravijo vsako delo z optimalno konfiguracijo. Bager je veliko bolj vsestranski in poveča vrednost naložbe strank.«

50-tonski stroj je trpežen, enostaven za uporabo in skoraj brez konkurence. Cedric in ostala ekipa so prepričani, da bo na trgu rušilnih strojev 340F UHD prava uspešnica. »Zagotavljamo, da bo dosegal standard drugih Catovih strojev glede trpežnosti, zanesljivosti in kakovosti,« je zaključil Cedric.

C10677728

CAT 340F UHD

 

images

Bager goseničar CATERPIILAR 340F UHD

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar