New Holland lansira popolnoma novo paleto mini bagrov

0

Petnajst novih modelov mini bagrov, ki pokrivajo vse težnostne razrede od 1 do 6,5 t.
Dva popolnoma električna modela brez emisij.
Najobsežnejša ponudba dvodelnih rok v industriji.
Modeli brez nihanja repa in s kratkim radijem
.

New Holland znatno razširja svojo ponudbo lahke gradbene opreme z uvedbo popolnoma nove serije petnajstih modelov mini bagrov, izdelanih v podjetju. Nova serija se odlikuje po širini, dizajnu, vsestranskosti, inovativnosti, udobju in zmogljivosti. Novi stroji imajo kompaktne dimenzije z vrhunskim delovnim območjem in imajo Zero Tail-swing ali Short Radius, zaradi česar so idealni za delo v zaprtih prostorih.

Nova serija je prva predstavitev, ki izhaja iz Sampierana S.p.A., italijanskega podjetja, specializiranega za razvoj in proizvodnjo strojev za zemeljska dela, znanega po svoji zanesljivosti, kakovosti in inovativni tehnologiji, zlasti v liniji mini in midi bagrov ter za posebna podvozja.

Nicola D’Arpino, vodja opreme New Holland Light, je zapisal: »Ta nova serija je rezultat našega nenehnega dela za ustvarjanje novih in boljših izdelkov, z največjo pozornostjo do detajlov in zaznane kakovosti v vsakem modelu v celotni ponudbi, ki presega pričakovanja kupca. Prejeli smo neverjetne povratne informacije od vseh, ki so videli in preizkusili stroje, odzivi so bili navdušeni, zato smo zelo zadovoljni z opravljenim delom celotne ekipe.”

Najmanjša stroja v ponudbi sta modela E12D Zero Tail-swing in E14D Short-Radius. Zagotavljajo najboljšo hidravlično moč v razredu in odlično stabilnost, imajo zložljivo podvozje in skupno širino samo 790 mm, kar jim omogoča vožnjo skozi 800 mm široka domača vrata. Nadaljnje funkcije vključujejo zložljiv varnostni lok za lažje premikanje v prostorih z omejenim prostorom. Pomožne hidravlične cevi so napeljane znotraj ogrodja za zaščito in zagotavljanje neovirane vidljivosti. Kompaktne dimenzije strojev ne ogrožajo udobja operaterja: položaj sedenja je širok, lahko dostopen, preglednost pa odlična zahvaljujoč zadaj nameščenim varnostnim lokom.

Modeli razreda 1,5-2t, ki predstavljajo skoraj 40 % prodaje mini bagrov, vključujejo tri stroje z ničelnim vrtenjem repa (E17D, E18D in E19D) in en model s kratkim polmerom (E20D), vsi pa zaradi spremenljive širine manj kot en meter široki. oblikovanje. E20D je tudi prvi model z dvodelno roko na svetu v razredu 2t in ponuja pomembne prednosti v delovnem območju v primerjavi s tradicionalnimi bagri z eno roko. Možnost visokega pretoka uporablja dodatno zobniško črpalko za optimizacijo uporabe priključkov, ki zahtevajo stalno oskrbo z visokim pretokom, predvsem mulčerjev.

Vredno je omeniti modele višjega cenovnega razreda v mini seriji, ki ohranjajo kompaktne dimenzije, hkrati pa blestijo v hidravlični moči, prelomni sili in delovnem območju. Na primer, oddaljenost odmetavanja pri vrhunskem dvodelnem modelu ogrodja E65D presega podobne modele na trgu za 1,0 m. E60D in E65D imata edinstven hidravlični sistem, razvit z Bosch Rexrothom, EOC (Electronic Open Circuit), ki nadzoruje pretok, tlak in moč za zmanjšanje izpadov stroja in povečanje produktivnosti, hkrati pa ohranja izjemno nizke emisije.

Modeli v zgornjem razredu, od E50D in večjih, imajo standardne reverzibilne ventilatorje, ki zagotavljajo, da so radiatorji vedno čisti, da so temperature tekočin pod nadzorom in njihove lastnosti nespremenjene, kar na dolgi rok pomeni podaljšano življenjsko dobo komponent. Barvni zaslon upravljavca vodi skozi več možnosti nastavitev, vključno z nizom parametrov, povezanih z delovanjem različnih hidravličnih priključkov. Nagibne kabine so del standardne opreme pri vsakem modelu v ponudbi, kar omogoča izjemno dostopnost do vseh komponent stroja.

Nova serija vključuje tudi prvi popolnoma električni model v zgodovini mini bagrov New Holland, E15X Electric Power, ki je bil nedavno nagrajen s posebno omembo na nagradah EIMA Technology Innovation Awards, zahvaljujoč svoji edinstveni logiki povpraševanja po moči. Povsem novi E15X napaja 21,5 kW litij-ionska baterija in je električni ekvivalent dizelskega modela E14D. Njegove izjemno kompaktne mere mu omogočajo dostop do najožjih prostorov, zaradi česar je idealen stroj za delo v zaprtih prostorih. Avtonomija je zagotovljena tudi za polni 8-urni delovnik, z 1-urnim hitrim polnjenjem.

Kot brezemisijsko vozilo z zelo nizkim hrupom pri delovanju je idealno za delo na območjih z omejitvami emisij in hrupa. Stroj je zelo primeren za široko paleto aplikacij, od poljedelstva in vrtnarstva do urejanja krajine, splošnega kopanja in opravil rušenja v notranjih ali zaprtih delovnih prostorih.

Njegove okoljske lastnosti so dodatno povečane z uporabo okolju prijaznega biološkega hidravličnega olja, ki prav tako podaljšuje servisne intervale, in z uporabo litijevih baterij brez kobalta.

Vir: Agrimachinery News

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar