New Holland je v letu 2020 osvojil Good Design nagrado za balirko BigBaler 1290 High Density!

0

Mednarodna komisija žirije Good Design® oblikovalskih strokovnjakov, vodilnih strokovnjakov iz industrije, oblikovalskih novinarjev in kritikov je nagradila New Holland-ovo balirko BigBaler 1290 High Density. Ta gre v povsem v novo smer, z uporabo učinkovitosti naprednih tehnik oblikovanja za povečanje učinkovitosti izdelanih komponent.

Ta paleta, namenjena zagotavljanju popolne učinkovitosti in produktivnosti, je že prejela priznanje v industriji, saj je prejela Agritechnica srebrno medaljo za inovacijo  in nagrado Stroj leta 2020.

Balirka BigBaler 1290 High Density je bila eden izmed izdelkov, ki jih je žirija izbrala med rekordnim številom prispevkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in podjetij za industrijsko in grafično oblikovanje iz več kot 48 držav.
Nagrada priznava najbolj inovativne in vrhunske industrijske, proizvodne in grafične zasnove, izdelane po vsem svetu. Izbor temelji na merilih kakovostnega oblikovanja najvišje oblike, funkcije in estetike, ki presega običajne potrošniške izdelke in grafiko. Kot dobitnik nagrade bo BigBaler 1290 High Density prikazan v Letopisu dobrega oblikovanja za obdobje 2020–2021.

Carlo Lambro, predsednik blagovne znamke New Holland, je dejal: “V čast nam je, da prejmemo to prestižno nagrado, ki priznava sposobnost New Holland-a, da svojim strankam omogoči inovacije, pri čemer vedno premika meje produktivnosti in učinkovitosti. BigBaler 1290 High Density je zmagovalni primer, kako sodelovanje med ekipo CNH za industrijsko oblikovanje in našimi ekipami za produktni inženiring omogoča New Hollandu, da še naprej dviguje lestvico učinkovitosti v korist naših strank. Zahvaljujem se oblikovalskim skupinam, ki so razvile ta izjemen izdelek.”

Vir: Agrimachinery News

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar