Naziv traktorja leta 2021 je osvojil Massey Ferguson MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive

0

Massey Ferguson je objavil, da je MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive zmagovalec Traktorja leta 2021.

Prestižna nagrada, ki jo je ocenila žirija iz 26 evropskih držav, je bila podeljena na posebni popolnoma digitalni slovesnosti Traktorja leta 2021, 18. decembra.

“Vsi v Massey Ferguson smo presrečni, da smo prejeli častno nagrado in naziv Traktor leta 2021,” pravi Thierry Lhotte, podpredsednik in generalni direktor Massey Ferguson, Evropa in Bližnji vzhod. »S serijo MF 8S smo si zadali določiti novo dobo, ne samo za Massey Ferguson, temveč tudi za oblikovanje traktorjev in seveda za naše stranke.

»Ta prestižna nagrada priznava, kako Massey Ferguson opredeljuje novo dobo v neposredni in zanesljivi zasnovi traktorja. Hkrati ponujamo izboljšano uporabniško izkušnjo in našim strankam zagotavljamo prednosti povezljivosti in pametne tehnologije kmetovanja za trajnostno prihodnost, «dodaja.

Nagrada Traktor leta 2021 je nov dodatek k ostalim trofejam MF 8S, saj je digitalna predstavitev MF 8S prejela tudi zlato medaljo v kategoriji »Najboljša uporaba digitalne tehnologije« in srebrno medaljo kot »Najboljša B2B digitalna / Hibridni dogodek “na nagradi za najboljši dogodek Italija 2020, pa tudi zlato medaljo v kategoriji „Digitalni dogodek“ in zlato medaljo kot najboljši B2B digitalni / hibridni dogodek“ na nagradi za najboljši dogodek v svetu 2020, pri čemer Massey Fergusonove predstave in strategije dogodkov, ki so se začele že na EIMA 2018, združujejo fizično prisotnost in digitalne zmogljivosti.

Vir: Agrimachinery News

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar