MEGRA mednarodni sejem gradbeništva v Gornji Radgoni 2018

0

MEGRA, 30. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti, je v Gornji Radgoni potekal od 4. do 7. aprila 2018.

Povezal je nekatere ponudnike najnovejše gradbene mehanizacije, materialov, orodij in storitev. Ponudil je izdelke, storitve in nasvete za gradnjo, energijsko in siceršnjo obnovo stavb ter urejanje okolice.

Tudi mi smo bili prisotni na sejmu kot MASCUS ADRIA spletni oglaševalski portal za rabljeno težko gradbeno, kmetijsko, komunalno, gozdarsko transportno in skladišno opremo in stroje. Nam je bil najbolj zanimiv zunanji rastavni prostor, kjer so bili razstavaljeniu nekateri gradbeni stroji sicer manj kot prejšnja leta? Upamo, da bo naslednjič več ponudnikov gradbenih, komunalnih, gozdarskih in kmetijskih strojev in opreme. No tokrat so bili razstavljeni gradbeni stroji znamk VOLVOKOMATSUJCBLIEBHERRHITACHIKUBOTAWACKER NEUSONTEREXVOGELE, WOODCRACKER,..

Poleg gradbenih strojev je bilo razstavljenih tudi nekaj primerkov transportnih vozil kot so tovornjaki, transportne prikolice, itd  znamk MANMAN TGX 35.560, kamionskih avtodvigal PALFINGER in ostale opreme.

Več si lahko pogedate tukaj v naši MSASCUS galeriji slik.

 

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar