Mascus obiskal Spomladanski kmetijsko obrtni sejem v Komendi 2018

0

Po ustaljenem in že večkrat videnem scenariju se je 23. marca, nekaj po dvanajsti uri, s slovesnim odprtjem tudi uradno odprl 23. Spomladanski kmetijski sejem v Komendi.

Ponudba sejma je bila, kot običajno razmeroma raznolika in pestra, prevladali so najrazličnejši kmetijskigozdarskigradbenikomunalniskladiščni stroji in mehanizacija, ni manjkalo pa niti razovrstne, bolj ali manj uporabne kramarije. Lahko bi rekli, da je bila ponudba v veliki meri podobna ponudbi zadnjih nekaj let, ki so jo obiskovalci sejma v Komendi že vajeni, sam sejem pa je bil do nedelje popestren še z različnimi prikazi in spremljevalnimi zabavnimi prireditvami.

Kot je vedno v naši navadi najprej smo obiskali naše MASCUS stranke, ki so razstavljale svoje stroje in mehanizacija na sejmu. Obiskali smo:

Seveda smo si ogledali tudi preostale razstavljalce na sejmu s katerimi bomo morda sodelaovali v prihodnje. Velika večina razstavljalcev je že dolgo prisotna na tem sejmu in mnogo je bilo razstavnih kmetijskih traktorjev, prikolic, kmetijskih priključkov, balirk, kosilnic, obračalnikov sena, cepilnikov za drva, obdelovalnih strojev za les, gozdarskih strojev, gozdarskih traktorjev in prikolic za les in drva, forwarderji, harwarderji, skidderji, motornmih žag, snežne verig, verig za gozdarske in gradbene stroje, viličarjev, paletnikov, teleskopskih nakladalcev oz. telehandlerjev, gradbenih, komunalnih in ostalih strojev.

Vreme je bilo solidno le večnoma razstavljalcev je menila, da je bil obisk malo manjši kot prejšnjo leto morda tudi zaradi datuma in večjega športnega dogodka v bližini.

Jeseni nas ponovno čaka obisk sejma v Komendi zato se spet vidimo tam.

Poglejte si spodaj naše slike iz sejma.

 

 

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar