Mascus Price Indicator tool

Mascus Indikator Cen

0

Novo orodje, ki vam pomaga, da svojih rabljenim strojih postavite pravo ceno

Zelo smo veseli, da lahko objavimo lansiranje novega Mascus prodajnega orodja – INDIKATOR CEN, ki je na voljo izključno za pogodbene stranke.

To orodje je na voljo brezplačno za vse Mascus pogodbene stranke le do konca leta 2019. Po tem naprej bo ta brezplačna različica orodja omogočala le zelo omejeno količino vrednotnotenja/cenitev strojev.

Za dostop do indikatorja cen na Mascusu se prijavite v svoj Mascus profil, kliknite gumb Moj Mascus in poleg gumba za odjavo na koncu kliknite Novi Indikator Cen.

Najdite Novi Indikator Cen orodje v meniju Moj Mascus

Po prijavi v svoj profil poiščite orodje Indikator Cen v meniju pod Moj Mascus

Kaj je to orodje?

Z milijoni artiklov, ki se vsako leto prodajo na Mascusu, smo lahko zbrali informacije o cenah za vse vrste rabljenih težkih strojev in vozil za industrijski transport ter izdelali orodje za vizualizacijo teh podatkov glede na:

  • Letnik
  • Ure/km števec
  • Znamka
  • Model
  • Lokacija
  • Specifikacije (dodatna oprema, priključki, prenova/obnova, itd.)

Kako to lahko pomaga vašemu podjetju?

Vemo, da so vaše osebne izkušnje in znanje verjetno najboljše orodje za določanje cen in jih sploh ne poskušamo nadomestiti. Mascus Indikator Cen vam preprosto omogoča dostop do anonimnih podatkov o zgodovinskih cenah v uporabniku prijazni aplikaciji in jih je treba uporabiti kot dodaten vir informacij pri vrednotenju, trgovanju z rabljenimi stroji.

Če želite izvedeti več o Indikatorju cen na Mascusu, prosim kontaktirajte svojega Mascus predstavnika!

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar