Mascus na 23. jesenskem kmetjisko-obrtnem sejmu Komenda 2018

0

Od 12. do 14. oktobra 2018, se je odvijal jesenski 23. kmetijsko-obrtni sejem v Komendi. Seveda se ga je udeležila tudi naša MASCUS ekipa, ki vam je bila tokrat na voljo kot razstavljalec na zunanjem prostoru št. 102.

Sejem je bil kot ponavadi raznolik in pester, večinoma je prevladovala različna kmetijska mehanizacija in oprema, seveda pa je bila prisotna tudi gradbena mehanizacija in oprema. Med drugim je sejem na raspoloago tudi razstavaljalcem različne ogrevalne in hladilne tehnike, stavbnega pohištva ter stanovanjske opreme, vrtne opreme in še bi lahko naštevali, nekako tako, kot smo jih že zadnjih par let vajeni. Sejem so popestrili domači glasbeniki, folkloristi ter mažoretke v petek in sobot zvečer pa se je akcija s sejma preselila v zunanji šotor, kjer je zbvenela glasba v živo do jutranjih ur.

Ta čas sejma, ko smo imeli tudi svojo MASCUS ADRIA stojnico smo si vzeli ačs in zopet obiskali naše Mascus stranke, katere oglašujejo svoje rabljene ter nove stroje na Mascusu.

Na obisk smo se odpravili k naslednjim strankam, ki so tudi razstavljali svoje kmetijske, gozdarske, gradbene ter komunalne stroje na sejmišču:

  • Agro Jenko d.o.o.    V svoji ponudbi imajo tako rabljene koti nove kmetijske stroje.

 

 

 

 

  • Kozina Kranj d.o.o.:  Kmetijski stroji, gozdraski stroji in oprema, skladiščna tehnika, priključki za viličarje, transportni trakovi, razni kovisnki izdelki…

Kozina Kranj d.o.o.

  • KGZ Sloga Kranj
  • Pomembna je dejavnost prodaje kmetijske in gozdarske mehanizacije, hlevske opreme, rezervnih delov in servis kmetijske mehanizacije, predvsem za zastopane blagovne znamke.

Kgz Sloga Kranj z.o.o.

Zastopnik znamke: HELI MIDAC, Komatsu, Nissan, Jungheinrich, Toyota

 

Podjetje Romaks je nastalo leta 1992 s ciljem slovenskemu trgu ponuditi kmetijsko mehanizacijo, ki bi prispevala k razvoju slovenskega kmetijstva.

Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije.

 

Tehstar d.o.o. MERLO SLOVENIJA zastopa znamke: Merlo, BP, OM, MAST TRE EMME TAB WESTA, TUCHEL TRELLEBORG M.A.T.I.B..

 

VERIGA Lesce ima dolgoletno tradicijo kot eden vodilnih svetovnih proizvajalcev verig. Od svoje ustanovitve leta 1922, je vodilo tovarne kvaliteta in inovacije v proizvodnji širokega spektra verig z lastnim razvojem in kontrolo kakovosti.

TEKNOXGROUP d.o.o. CATERPILLAR Slovenija

V podjetju Teknoxgroup Slovenija kupcem ponujamo novo gradbeno mehanizacijo znamke Caterpillar® in pripadajoče delovne priključke.

LAPOR d.o.o.

Smo podjetje, ki sodelujejo pri posredovanju prodaje novih
in rabljene kmetijske in gradbene mehanizacije, tovornjakov, razne
linije in oprema (kladivo, žlice, plošče vibro, hitro preklapljanje, prikolice in polprikolice …).

TRISA d.o.o. – PONSSE Slovenija

Uradni slovenski zastopnik za PONSSE gozdarske stroje. Naše podjetje je prisotno na trgu od začetka leta 2008. Ukvarjamo se predvsem s trgovsko ter servisno dejavnostjo. Na Slovenskem trgu zastopamo priznana Nemška in Avstrijska podjetja, ki se po svoji kvaliteti in ponudbi uvrščajo v sam Evropski vrh.

ŠPITAL d.o.o. – LINDE viličarji

Podjetje ŠPITAL d.o.o. je specializirano za prodajo rabljenih viličarjev nemškega proizvajalca Linde. Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo rabljenih viličarjev. V kolikor potrebujete kvaliteten viličar po ugodni ceni, smo pravi naslov za vas. Kontakrirajte nas in z veseljem bomo skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

MODULARIS TEH d.o.o.

Prihajamo iz osrčja zelene površine. Od kod prihajamo, so ljudje zelo povezani z naravo.
Prepričani smo, da lahko tudi najbolj zahtevnih nalog, ki se izvede ob spoštovanju narave. Omejuje možnost hidravličnega olja pušča za okolje na minimum, je naša absolutna zahteva.
Povejte nam in bomo našli najboljše orodje za vas!

 

No našo MASCUS stojnico so obiskale tudi nekatere druge stranke kot je GLOBEX S.r.l. – CASE CONSTRUCTION ter morebitne nove potencialne stranke za v bodoče sodelovanje:

KOTECH d.o.o. – KOBELCO

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.

GRAPAK A1 d.o.o. ter drugi.

 

Sejem je bil zelo uspešen, saj se ga je udeležilo več kot 80.000 ljudi, vreme je bilo tudi na naši strani, ker je bilo vse tri dni sončno.

Ponovno se vidimo spomladi naslednje leto, hvala za vaš obisk!

Oglejte si še slike sejma:

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar