Mascus “brezplačna” Mobilna Aplikacija (App) za brskanje med oglasi Rabljenih težkih strojev in tovornjakov

0

Najdite rabljene težke stroje in tovornjake na Mascusu preko svojega mobilnega telefona ali tablice

Ponosni smo, da lahko z vami delimo novico o NOVI Mascus Aplikaciji rabljenih strojev. Naša aplikacija je na voljo brezplačno in deluje na iPhonih, iPads-ih, in na Android pametnimi telefoni in tablicami. Prenesite in naložite si brezplačno Mascus Aplikacijo preko App Store ali Google Play spletne trgovine in dostopajte preko 400,000 oglasov najboljših rabljenih gradbenih strojev, kmetijske opreme, viličarjev, gozdarskih strojev, tovornjakov in še več. S to aplikacijo boste vedno imeli Mascus na dosegu gumba.

Mobilni telefoni so postali bistven del našega življenja in jih uporabljamo za iskanje in nakup predmetov, ki jih potrebujemo pa naj gre za vozovnico za vlak, hotelsko rezervacijo ali rabljeno vozilo. Za industrijo težkih strojev ni nobene izjeme. Pravzaprav vedno več kupcev obišče spletno stran Mascusa prek svojih mobilnih telefonov v letu 2018 pa je naš mobilni promet (obiski) presegel promet iz namiznih računalnikov in prenosnih računalnikov. Naravni korak v naši strategiji je bila izdelava Mascus mobilne aplikacije, ki bo bolje služila potrebam naših mobilnih uporabnikov, za katere vemo, da pogosto potujejo in so na poti.

Naša aplikacija vsebuje več osrednjih funkcij, ki omogočajo enostavno iskanje hitro uporabljene opreme za prodajo. Izberite eno od šestih kategorij strojev (Transport, Kmetijstvo, Gradbeništvo, Gozdarstvo, Skladiščna oprema, Komunalna tehnika) za začetek iskanja in takojšnje pridobivanje ustreznih rezultatov.

Mascus App screenshoots 1
Search for used equipment and contact the seller

Ali bi radi kupili rabljen Case IH traktor, izdelani najpozneje do leta 2015? Naša podrobna funkcija iskanja vam omogoča, da zožite rezultate po stroju kategoriji, znamki, modelu, ceni, letniku, lokaciji itd.

Kontaktirajte prodajalca neposredno iz mobilne naprave po telefonu ali e-pošti

Ko najdete stroj, ki vas zanima, je zelo enostavno stopiti v stik s prodajalcem po telefonu ali e-pošti, neposredno iz Mascus aplikacije.

Želite prejemati opozorila vsakič, ko je specifični stroj sveže dodan na Mascus? Shranite svoje iskanje in vklopite nastavitev obveščanja, aplikacija pa vas bo obvestila takoj, ko bo seznam novih strojev, ki ustreza vašim iskalnim kriterijem, naveden na Mascusu. V rezultatih iskanja preprosto kliknite gumb Shrani to iskanje.To lahko pozneje uredite ali izbrišete s klikom na meni Shranjeno iskanje na dnu zaslona.

Add to Favourites, Share a used equipment listing, create alerts to be notified

Če vam je aplikacija za rabljeno opremo koristna, bi zelo cenili če podate vašo oceno v trgovinah aplikacij App Store & Google Play in jo delite s prijatelji in sodelavci. Prav tako vas spodbujamo, da nam pustite kratke povratne informacije – komentare, če jih imate.

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar