Mascus Get Together Miami USA

Mascus Get Together konferenca Miami ZDA

0

Letos Mascus International praznuje okroglo obletnico obstoja svojih 20 let in tokratna Mascus Get Together konferenca je potekala 10. & 11. februarja v MIAMIJU 🏖 v ZDA 🇺🇸, kjer nas je bilo prisotnih skupno kar 75 Mascus sodelavcev iz celega sveta + 13 sodelavcev iz podjetja Ritchie Bros.

Besede našega MASCUS CEO Tim Scholte:

Prejšnji teden smo praznovali 20-letnico našega podjetja v času naše #MascusGetTogether konference v Miamiju. Kakšna privilegiranost in čast mi je bilo delati v tem velikem podjetju. Poglejte spodaj srečno množico, brez vašega truda nas ne bi bilo nikjer!

Vse najboljše #Mascus za 2️⃣0️⃣ let 🎊 🎂 🥂

Posebej bi se rad zahvalil dolgoletnim sodelavcem Kaj Forsström, Rickardu Krøtø, Gauthierju Dominicyju in Jarmu Taurénu za veliko zavezanost, da so in bodo še pomagali pri usmerjanju tega podjetja v pravo smer tudi v bodoče.

#Mascus, globalna platforma za nakup in prodajo rabljenih težkih kmetijskih, gradbenih, gozdarskih, skladiščnih, komunalnih strojev in transportnih vozil tovornjakov, je prevzela vodilno mesto pri prodaji rešitev za upravljanje zalog rabljene opreme in strojev vodilnim podjetjem v industriji. To je šele začetek, saj smo zdaj uvedli www.rbassetsolutions.com storitve in produkte.


Prav tako bi se rad zahvalil podjetju Ritchie Bros. za njihovo nenehno podporo in naložbe v našo platformo.

#RBAS #Bolje skupaj

#Miami #MascusGetTogether #RB #Mascus20years

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar