Mascus ADRIA na 2018 SEBBE gradbenem sejmu v Beogradu

0

Med 18. in 21. aprilom je v Beogradu potekal 44. mednarodni gradbeni sejem SEEBBE, ki je bil po obisku in po številu razstavljalcev boljši in uspešnejši kot prejšnja leta. To je bil največji letošnji sejemski dogodek na področju gradbeništva in gradbenih strojev ter opreme v tem delu Evrope katerega smo se letos udeleležili tudi predstavniki MASCUS-a.

Sejem je imel vodilni položaj v regiji in mesto med največjimi gradbenimi sejmi v jugovzhodni Evropi. Več kot 600 razstavljavcev iz 27 držav je prikazalo inovacije in svoje produkte med katerimi so bili za nas najbolj zanimivi seveda razno razni gradbeni stroji in težka gradbena mehanizacija vseh svetovnih znamk kot so:

Med razstavljalci poleg nas predstavnikov MASCUS-a na stojnici med Halo1 in Halo4 je bilo seveda tudi nekaj naših že dolgoletnih in tudi novih Mascus strank. Tako smo tekom 4 dni sejma obiskali vse naše stranke, ki oglašujejo svoje nove in rabljene težke gradbene in kmetijske stroje na Mascusu. Obiskalo smo naslednje stranke:

  • AGRO TECH PMD – traktorji STEYR
  • LAGER d.o.o. BIH – gradbeni stroji HYUNDAI, TEREX, CAT, TESAB, INTERLIFT
  • NS UNION TEHNIKA d.o.o. – gradbeni stroji BOBCAT, DOOSAN, TESMEC, AMMANN, INDECO, VENIERI
  • TEKNOXGROUP – CATERPILLAR gradbeni stroji
  • TERRA WORLD – JCB gradbeni stroji
  • GLOBEX – CASE gradbeni stroji

Seveda smo poleg že obstoejčih strank, ki oglašujejo na našem Mascus portalu obiskalu tudi potencialne nove stranke, ki prodajajo tako nove kot seveda rabljene gradbene stroje kot so bagri goseničarji, bagri na kolesih, minibagri, midibagri, kolesni nakladalci, buldožerji, dvigala, dvižne ploščadi, avtodvigala, kamionska dvigala, kombinirke, agregati, viličarji, traktorji, rovokopači, teleskopski nakladalci, betonski mešalci in valjarji, itd…

V štirih dneh dogodka sje Sejem gradbeništva obiskalo 33.582 tisoč obiskovalcev. Število poslovnih obiskovalcev se je v primerjavi s preteklim letom povečalo za 20%. V sedmih dvoranah beograjskega sejma in prostem slišal pogovore v ducat tujih jezikov, saj je dogodek potrjen kot najbolj pomembno mesto za predstavitev in promocijo gradbeništvu in regije sveta.

MASCUS galerija slik iz sejma:

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar