Komatsu hidravlična kladiva ustrezajo bagrom od 5,5 do 50 ton

0

Komatsu je razširil svojo linijo hidravličnih kladiv za kompaktne bagre.

Podjetje ponuja priključke serije G in H. Združljivi so z bagri, ki tehtajo od 5,5 do 50 ton, od Komatsu PC78 do PC490.

Serija G ima hibridno zasnovo hidravličnega pretoka in tlaka s komoro, napolnjeno z dušikom. Hidravlična kladiva imajo samo dva dela za vzdržljivost in lažje vzdrževanje.

Zasnova sponk omogoča kladivom, da se spopadejo s težkim kamnom in kot tudi z betonom. Zaščita pred slepim strelom je standardna. Hidravlična blazina na ohišju cilindra zmanjšuje stik med kovino. Komatsu je večja hidravlična kladiva v seriji opremil z dušilci za ključe, ki zmanjšujejo vibracije bagra.

Serijo H hidravličnih kladiv sestavljajo akumulatorski tipi kladiv, ki ne zahtevajo polnjenja dušika. Priložili so tudi zaščito pred slepim streljanjem. Imajo ohišja za dušenje zvoka in regulator tlaka, ki preprečuje prelivanje. Njihov sistem dušenja preprečuje poškodbe na bagru in razpoke ohišja.

Za večjo zmogljivost kladiv serije H za kompaktne bagre, Komatsu uporablja eno samo energetsko celico za odpravo veznih drogov. To zagotavlja boljše razmerje teže in moči, pravijo v podjetju. Odklopniki imajo tudi samodejni sistem mazanja.

Kladiva serije G in H imajo enoletno garancijo.

Celotne specifikacije kladiv si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: equipmentworld

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar