Jesenski Kmetijsko obrtni sejem v Komendi 2019

0

Od 4. do 6. oktobra 2019, se je odvijal jesenski 24. kmetijsko-obrtni sejem v Komendi. Seveda se ga je udeležila tudi naša MASCUS ekipa,  ki vam je bila tokrat na voljo kot razstavljalec na zunanjem prostoru št. 242 .

Sejem je bil kot ponavadi raznolik in pester, večinoma je prevladovala različna kmetijska, gozdarska, skladiščna, komunalna mehanizacija in oprema, seveda pa je bila prisotna tudi gradbena mehanizacija in oprema.

Med drugim je sejem na raspoloago tudi razstavaljalcem različne ogrevalne in hladilne tehnike, stavbnega pohištva ter stanovanjske opreme, vrtne opreme in še bi lahko naštevali, nekako tako, kot smo jih že zadnjih par let vajeni. Svoje izdelke in storitve pa je razstavljalo in predstavljalo okrog 700 razstavljavcev. Sejem so popestrili glasbeni skupini, razstava konj, predstavitev varnega dela in številni ansambli. V petek in sobot zvečer pa se je akcija s sejma preselila v zunanji šotor, kjer je zvenela glasba v živo do jutranjih ur.

Ta čas sejma, ko smo imeli tudi svojo MASCUS ADRIA stojnico smo si vzeli čas in zopet obiskali naše Mascus stranke, katere oglašujejo svoje rabljene ter nove stroje tudi na Mascusu.

Na obisk smo se odpravili k naslednjim strankam, ki so tudi razstavljali svoje kmetijske, gozdarske, gradbene ter komunalne stroje na sejmišču:

Agro Jenko d.o.o.    V svoji ponudbi imajo tako rabljene koti nove kmetijske stroje.

PROIZVODNJA KMETIJSKIH IN GOZDARSKIH STROJEV

AGV – hidravlične škarje za podiranje drevja

AGV – Rampirna deska

  • Kozina Kranj d.o.o.:  Kmetijski stroji, gozdraski stroji in oprema, skladiščna tehnika, priključki za viličarje, transportni trakovi, razni kovisnki izdelki…
  • KGZ Sloga Kranj
  • Pomembna je dejavnost prodaje kmetijske in gozdarske mehanizacije, hlevske opreme, rezervnih delov in servis kmetijske mehanizacije, predvsem za zastopane blagovne znamke.

Zastopamo podjetje Krone, ki se ponaša že s stoletno tradicijo.

Zastopnik znamke: HELI MIDAC, Komatsu, Nissan, Jungheinrich, Toyota

Podjetje Romaks je nastalo leta 1992 s ciljem slovenskemu trgu ponuditi kmetijsko mehanizacijo, ki bi prispevala k razvoju slovenskega kmetijstva.

Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije.

  • SON d.o.o. VINICA
  • Proizvajalec lastne komunalne opreme: snežni plugi, posipalniki soli in peska, pometalne naprave, traktorska oprema, rampirna deska, prednja hidravlika, uteži, klešče za bale..

ŠPITAL d.o.o. – LINDE viličarji

Podjetje ŠPITAL d.o.o. je specializirano za prodajo rabljenih viličarjev nemškega proizvajalca Linde. Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo rabljenih viličarjev. V kolikor potrebujete kvaliteten viličar po ugodni ceni, smo pravi naslov za vas. Kontakrirajte nas in z veseljem bomo skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Tehstar d.o.o. MERLO SLOVENIJA zastopa znamke: Merlo, BP, OM, MAST TRE EMME TAB WESTA, TUCHEL TRELLEBORG M.A.T.I.B..

Slovenski zastopniki za JCB delovne stroje.

TEKNOXGROUP d.o.o. CATERPILLAR Slovenija

V podjetju Teknoxgroup Slovenija kupcem ponujamo novo gradbeno mehanizacijo znamke Caterpillar® in pripadajoče delovne priključke.

TRISA d.o.o. – PONSSE Slovenija

Uradni slovenski zastopnik za PONSSE gozdarske stroje. Naše podjetje je prisotno na trgu od začetka leta 2008. Ukvarjamo se predvsem s trgovsko ter servisno dejavnostjo. Na Slovenskem trgu zastopamo priznana Nemška in Avstrijska podjetja, ki se po svoji kvaliteti in ponudbi uvrščajo v sam Evropski vrh.

VERIGA Lesce ima dolgoletno tradicijo kot eden vodilnih svetovnih proizvajalcev verig. Od svoje ustanovitve leta 1922, je vodilo tovarne kvaliteta in inovacije v proizvodnji širokega spektra verig z lastnim razvojem in kontrolo kakovosti.

Sejem je bil zelo uspešen, saj se ga je udeležilo več kot 80.000 ljudi, vreme je bilo tudi na naši strani, ker je bilo vse tri dni sončno.

Ponovno se vidimo spomladi naslednje leto, hvala za vaš obisk!

Oglejte si še slike sejma:

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar