HYSTER LANSIRAL SERIJO 2-3 TONSKIH VILIČARJEV ZA EVROPSKI TRG

0

Hyster je lani v evropski proizvodnji predstavil novo serijo 2-3 tonskih viličarjev, izdelanih v Združenem kraljestvu, ki so izdelani z namenom, da bi ustrezali vsakodnevnim notranjim in zunanjim zahtevam v logistiki, distribuciji in proizvodnji.

Serija Hyster® H2.0–3.0XT je na voljo z dizelskim, naftnim ali dvovalentnim motorjem, kateri zagotavlja maksimalno koriščenje, hkrati pa še vedno ponuja nizke stroške vzdrževanja.

»XT serija je popolnoma primerna za večino vsakdanjih zahtev, zato pričakujemo, da bo široka privlačnost tega stroja postala priljubjena izbira,« pravi Karen Calver, strateška vodja za Hyster® v Evropi. »Dopolnitev portfelja Hyster® s serijo XT daje podjetjem še večjo priložnost, da izberejo viličar, ki bo ustrezal njihovim operativnim potrebam in proračunu.«

Moč in zanesljivost

Serija XT, zgrajena s pomočjo preizkušenih in visokokakovostnih komponent Hyster®, nudi operaterjem dolgo in zanesljivo delovanje. Z najboljšimi industrijskimi motorji, se moč učinkovito prenese v 10.000 – urno življenjsko dobo, kar pomaga zmanjšati življenjske stroške.

Prednosti Yanmar dizelskega motorja vključujejo super hitre žarilne svečke, ki omogočajo hiter in zanesljiv vžig motorja v hladnih razmerah. S podaljšanjem časa vbrizga goriva na podlagi vodne temperature pa se doseže čistejši izpušni sistem.

Za PSI 2.4L LPG strojne možnosti sta na voljo dva načina delovanje motorja, HiP za največjo produktivnost in ECO-eLo za najbolj ekonomično porabo goriva. Tako lahko uporabniki izberejo način, ki najbolj ustreza njihovi uporabi.

Udobje

Za udobje uporabnika in drugih oseb v delovnem območju poskrbijo motorji, uporabljeni v seriji XT, ki so popolnoma izolirani od okvirja in osi ter tako preprečujejo neposreden prenos hrupa. Izpostavljenost hrupu je tako za operaterja (uporabnika) minimalna. Stopnje vibracij so prav tako znižane in z vzmetnim sedežem, ki ga je mogoče nastaviti glede na višino in težo voznika, lahko ta uživa v udobnem in preprostem delovanju ter ostane produktiven skozi celotno gibanje. Za ohranjanje produktivnosti, tovornjaki serije XT ponujajo tudi dobro postavljene kontrole in dolg nizek korak za olajšanje pri vstopu in izstopu na viličar.

Zmogljivost

Tovor je zaradi močnih vlečnih in hidravličnih sistemov, ki so opremljeni z O-tesnili za preprečitev puščanje olja, mogoče hitro premikati. Z odlično togostjo in majhnim časom poravnane na višini, drogova Hyster® zagotavljata natančno in samozavestno delovanje skozi dolgo življenjsko dobo.

Prilagajanje

Serija XT podjetjem daje priložnost prilagoditi stroj, da lahko izpolnijo svoje specifična dela na mestu. Možnosti prilagajanja XT tovornjaka so na voljo neposredno iz tovarne in vključujejo krmiljenje hitrosti vlečnega sistema, ročico zadnjega pogona, lahke komplete, modro luč, pozicioner za bočno premikanje vilic in telemetrijske sisteme. Integrirana možnost bočnega pomika omogoča natančno namestitev obremenitve z minimalno izgubo zmogljivosti, medtem ko možnost omejitve hitrosti ne vpliva na hitrost pospeševanja ali na dviganje. Kjer so potrebni dodatki, 4-funkcijska hidravlika z blokado, omogoča uporabo vpenjalnih priključkov. Popolnoma prilagodljivo paleto kabin lahko enostavno dodate in odstranite iz strojev in so vam na voljo v tovarni ali uporabljene.

Enostaven za uporabo

Servisiranje serije XT je preprosto in z vsemi deli Hyster, ki so na voljo, pomaga pri učinkoviti vožnji in nizkih stroških. Obstaja 500-urni servisni interval z enostavnim dostopom do storitve in poenostavljenim načrtom ožičenja in hidravlike, ki omogoča večji dostop do komponent in zmanjšuje servisni čas za redno vzdrževanje. Poleg tega visokokakovostni filtrirni sistem, robustne sklopke, zaprti električni priključki, tesnila za O-obroč in senzorji učinkov na dvorano prispevajo k zmanjšanju servisnih zahtev in lastnikom pomagajo pri nizkih stroških.

Vgrajen v Združenem kraljestvu

Novo serijo XT je v Združenem kraljestvu vgradilo podjetje Hyster, v svoji tovarni v Craigavonu na Severnem Irskem. Tovarna je v letu 2016 praznovala 35-obletnico delovanja. Podprta je z mrežo trgovcev po Evropi, Bližnjem vzhodu in v Afriki in z servisnimi tehniki, ki se bodo odzivali na potrebe strank glede vzdrževanja.

»Tovarna je bila v zadnjih 35 letih osrednjega pomena za proizvodnjo številnih inovativnih izdelkov Hyster. Ponosni smo, da bo naš najnovejši izdelek – serija XT – izdelan v Združenem kraljestvu in bo razširjen po celem svetu,« zaključuje Karen Calver.

Vir: http://minutes.machine.market/index.php/2016/05/13/hyster-launches-2-3-ton-forklift-series-for-european-market/

Hyster XT serija

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar