Financiranje za nove traktorje modela McCORMICK X7!

0

Distributer traktorjev McCormick, AgriArko iz Združenega kraljestva, je skupaj s partnerjem ARGO Finance, predstavil posebno časovno omejeno ponudbo, ki bo kmetom, usmerjenim v poljedelstvo, pomagala pri posebnem nakupu novega traktorja McCormick X7.

Nova zanimiva brezobrestna nič-plus-pet shema vključuje začetno plačilo 1. novembra letos, kateremu sledijo štiri poznejša letna plačila, ki prav tako zapadejo prvega novembra.

Samo po sebi to predstavlja privlačen pristop saj se plačila ujemajo z denarnimi toki iz prejemka pridelkov pridelovalcev poljščin. Poleg tega ni obresti za plačilo na izposojeni znesek, katere bi lahko znesle do 50 odstotkov maloprodajne cene traktorja – potencialno je to večji delež zneska plačanega po sklenitvi dogovora.

»Ta časovno omejena ponudba je na voljo sedaj pa do konca septembra,« poudarja Ray Spinks, generalni manager in prodajni direktor AgriArgo Združenega kraljestva. »Torej prej ko bo posel sklenjen, večja bo gospodarska korist za gospodarsko dejavnost, saj do začetka novembra ni nič za plačati.«

Isti finančni paket lahko pokrije tudi McCormick Mclassic ali MPower nakladač za serije traktorja X7, kateri bodo dobavljeni iz trenutne zaloge trgovcev v Veliki Britaniji in na Severnem Irskem ali iz AgriArgo baze Harworth v južnem Yorkshiru.

Polprevodniški trakorji McCormick X7 z 24×24 ali 40×40 lažjim prenosom začnejo s 143hp X7.440 in se raztezajo do šestvaljnega cilindra X7.680 z 188hp za začetno delo, 212hp za PTO in transportne zahteve. Vsi so na voljo kot Premium in z enostavnejšimi zmogljivejšimi specifikacijami.

Brezstopenjski menjalnik traktorja McCORMICK X7 VT-Drive Premium se začne pri 136hp za začetno delo, zviša do 146hp z X7.440 za transport in PTO ter se razteza do X7.670 z 180hp in 194hp izhodov.

Za sredstva se uporabljajo običajni finančni in veljavni pogoji; finance so na voljo poslovnim uporabnikom za sprejem v Združenem kraljestvu (samo v Veliki Britaniji in na Severnem Irskem).

Vir: http:///finance-to-fit-arable-cropping-cashflow-for-new-mccormick-x7-series-tractors/

 

McCormik X7 serija

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar