Fendt 900 Vario z novimi tehničnimi inovacijami

0

Fendt je predstavil nove inovativne dodatke v svoji seriji 900 Vario, da bi postal najboljši v svojem razredu. Novi modeli so prilagojeni individualnim zahtevam velikih kmetij in izvajalcem po vsem svetu.

S svojimi petimi modeli (930 Vario, 933 Vario, 936 Vario, 939 Vario in 942 Vario) je novi Fendt 900 Vario v razponu moči od 296 do 415 KM (v skladu z ECE R120), v kompaktnem traktorju velike moči. v razredu moči med Fendt 800 Vario in 1000 Vario. Novi top model Fendt 942 Vario prvič predstavlja serijo 900 serij, ki presega 400 KM.

Kot priljubljena vsestranska zmogljiva traktorska generacija je nova generacija 900-ih izjemno vsestranska pri uporabi. Serija 900 je narejena za težka vlečna ali kardanska dela, kot je sekanje lesa, in je primerna tudi za prevoz do 60 km / h. Nizka teža neobremenjenega vozila le 11,7 tone in vgrajeni sistem za uravnavanje tlaka v pnevmatikah VarioGrip je ta serija idealna za delo z nizkim tlakom tal in visoko vlečno močjo. Zahvaljujoč modularni opremi z ali brez zadnjega dvigala, zadnje kardanske gredi, prednji priključni gredi, vozniški postaji za vzvratno vožnjo in vrsto hidravličnih, priključnih in močnih modelov je združljiv z vsemi običajnimi priključki.

VIDEO FENDT VARIO 6 generacije

Vsi modeli v novi seriji 900 so opremljeni s povsem novim 6-valjnim motorjem MAN, zasnovanim za Fendt, s prostornino 9 litrov in turbopolnilnikom VTG s spremenljivo geometrijo turbine. Interval zamenjave za motorno olje M3677 se je povečal do brez primere 1000 ur. Pogonska gred Fendt VarioDrive je sestavljena skupaj s popolnoma usklajenim prenosom TA 300 Vario.

Fendt 900 Vario

Koncept Fendt iD z nizko hitrostjo, ki je namenjen visokim rezervam moči, se prvič uporablja v seriji 900. Nazivna vrtilna frekvenca motorja je 1.700 vrt / min. Med vožnjo v prostem teku je hitrost motorja 650 vrt / min. Fendt 900 Vario doseže najvišjo hitrost 60 km / h pri 1450 vrtljajih na minuto, pri 50 km / h pri 1.200 vrtljajih na minuto, pri 40 km / h pa samo pri 950 vrtljajih na minuto. Maksimalni navor do 1.970 Nm je samo 1.100 vrt / min na vrhunskem modelu Fendt 942 Vario.

RABLJENI FENDT 900 VARIO TRAKTORJI

Kabina traktorja z vsemi kontrolami je vozniško delovno mesto. Z novim Fendtom 900 Vario je na voljo nov razred kabine, Fendt Life Cab.

Predstavljamo najnovejšo povezljivost za prikaz strojnih podatkov iz serie 900 Vario v realnem času. Z osnovnim “pripravljenim” paketom telemetrije ima vsa strojna oprema, ki jo potrebujete za zajemanje in pošiljanje podatkov za različne nove storitve.

Fendt Connect je osrednji telemetrijski sistem za analizo in upravljanje uporabe stroja. Bral, shranjuje in ocenjuje strojne podatke, pošiljanje podatkov prek mobilnega omrežja. Te informacije vam pomagajo upravljati svoj vozni park, kjerkoli že ste, in optimizirati nastavitve naprave.

Fendt Connect ponuja dve uporabi za stranko – daje jim nadzor nad podatki o strojih in dostop do njihovih trgovskih storitev.

Poleg podrobnosti o položaju stroja zbira tudi obsežne podatke CAN bus s traktorja. Na osebnem računalniku ali prek pametne naprave lahko lastnik vozila pridobi široko paleto informacij, vključno s prikazom zemljevida, ki prikazuje položaj in vozno pot traktorja, porabo goriva, hitrost in delovni čas stroja ter uporabo stroja. Prav tako lahko prikažete sporočila o napakah in servisne intervale.

S soglasjem lastnika vozila lahko trgovec dostopa tudi do podatkov o stroju. Hitri pregled prihodnjih servisnih intervalov in branje kod napak na prvem mestu omogočajo predvidljivo vzdrževanje. Stranka vedno obdrži lastništvo nad podatki o stroju. Operativna statistika in agronomski podatki se ne shranjujejo niti ne prenašajo. Celoten postopek ustreza strogim predpisom Evropske uredbe o splošni zaščiti podatkov (GDPR).

FENDT VARIO 900 traktor

Smart Connect je storitev za voznika na traktorju. Gonilnik povezuje iPad z napravo Fendt 900 Vario prek notranjega brezžičnega vmesnika naprave.

Parametri stroja, kot so položaj traktorja, obdelana površina, hitrost, poraba goriva in obremenitev motorja, se med uporabo pošiljajo naravnost na tableto. Ta prikaz se lahko nariše na zemljevidu ali kot grafično zaporedje za zadnjih 60 minut.

Zaslon tabličnega računalnika služi kot dodatno območje za prikaz uspešnega Vario-terminala. Smart Connect pomaga vozniku prikazati informacije, ki so izključno za nadzor.

Smart Connect je standard na vseh modelih ProfiPlus.

Novi Fendt 900 Vario je bil zasnovan za težka dela na vseh področjih po svetu. S svojo priljubljeno prirobnično ali palično osjo ponuja različne kombinacije pnevmatik, zlasti v Evropi. Da bi izpolnili svetovne zahteve, je za novo serijo na voljo tudi različica proge 60. To pomeni, da se lahko traktor z veliko močjo uporablja za uporabo v pridelavi vrst, zlasti v Severni Ameriki. Sprednja os, zasnovana za popolno napajanje traktorja, je bila dodatno razvita. Osi z dvojnim zglobom brez vzdrževanja zagotavljajo hidropnevmatsko vzmetenje z enim kolesom.

Za povečanje moči na tleh, prenos vleke in povečanje odtisa je bila za novo serijo 900 razvita nova velika pnevmatika z največjim premerom 2,20 m (750 / 70R44).

Prvič je na voljo tudi infotainment sistem, ki je na voljo na traktorskem terminalu. Za novi visokotehnološki govorni sistem za prostoročno telefoniranje je bilo v strešno okno vgrajenih 8 medsebojno komuniciranih mikrofonov, ki preprečujejo motnje in omogočajo jasnejši govor. To zagotavlja odlično kakovost klica tudi med uporabo na terenu.

Imate lahko tudi nov vgrajen radijski sprejemnik, ki vam omogoča sprejem po vsem svetu, saj vključuje vse frekvence in vire (radio FM / AM / DAB + / HD). Zunanji avdio viri (Bluetooth / USB / AUX-in) se lahko predvajajo tudi z novim zvočnim sistemom. To je na voljo v dveh različicah – kot infotainment paket s 4 zvočniki ali kot premijska različica z 4.1 zvočnim sistemom in subwooferjem, ki je integriran v zvočnik. Dve anteni sta vgrajeni pod kotom 90 ° v stransko okno, kar zagotavlja izjemen in zanesljiv sprejem.

Priključki ISOBUS se intuitivno krmilijo na varioterminalu. S pomočjo TIM-a (upravljanje traktorskega stroja) se nastavitve traktorja in priključka optimizirajo za povečanje produktivnosti strojne kombinacije. Z dodatki, pripravljenimi na TIM, kot je kombinirani vagon Fendt Tigo XR, lahko nadzorujete določene funkcije traktorja, kot je hitrost vožnje.

Poleg Fendta 900 Vario je na voljo tudi možnost pripravljenosti na TIM v vseh serijah s trenutnim Vario-terminalom 10,4 ″.

FENDT VARIO 900 traktor

Z enim samim pritiskom na gumb lahko VariotronicTI samodejno aktivira zaporedje rta. Za aktiviranje posameznih sekvenc uporabite kombinacijo samodejnega sistema VariotronicTI in sistema za sledenje VarioGuide. Samodejno aktiviranje spuščanja zadnje hidravlike, na primer, ko dosežete pozicijo na ozari, ki jo določi VarioGuide. Na voljo je tudi nova avtomatska sekvenca zavijanja VariotronicTI Turn Assistant, v kateri stroj sledi naravi ozare (geometrija in velikost). Tako kot pri Fendt 900 Vario, je ta možnost na voljo pri vseh različicah ProfiPlus z aktualnim Vario-terminalom 10,4 ″.

Poleg konvencionalnega sistema zaklepanja s konvencionalnim ključem, bo nova serija kupcem na voljo tudi z varnostnim sistemom zaklepanja in kombiniranim imobilizatorjem. Ta sistem zagotavlja najvišjo raven varnosti pred krajo stroja in nepooblaščenim odvajanjem goriva. Ta kodiran ključ je za vrata kabine, ključavnico za vžig, pokrov motorja in rezervoar za gorivo (edinstveno za to vozilo).

Nova serija Fendt 900 Vario bo na voljo od julija 2019 za dostavo v drugi polovici leta 2019. Na zahtevo stranke lahko Fendt Care podaljša garancijo za največ 8 let ali 8.000 delovnih ur.

Vir: Agrimachinerynews

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar