Doosan partners with Ritchie Bros. to increase used equipment remarketing efforts in Europe

Doosan Infracore Europe v sodelovanje z Ritchie Bros., da bi si povečali prizadevanja za ponovno trženje svoje rabljene opreme v Evropi

0

Z Mascusovimi in RB oglaševalskimi rešitvami na področju zaloge rabljene opreme Ritchie Bros. pomaga podjetju Doosan-u pri izdelavi nove spletne trgovine, sistema za upravljanje rabljene zaloge in še več

AMSTERDAM, NL (November 18, 2019) – Doosan je izbral RB Asset Solutions rešitev v oblaku, ki temelji na Ritchie Bros. SaaS soluciji. S pomočjo podjetja Ritchie Bros. in njegove tehnologije RB Asset Solutions je Doosan v začetku tega leta predstavil novo spletno mesto za rabljeno opremo za mobilne naprave: usedDoosan.com, ki je v ozadju podprta s sistemom in opremo za upravljanje zalog RB Asset Solutions pa tudi z novo Inšpekcijsko aplikacijo (Inspection App). Poleg tega je zdaj Mascus najprimernejša spletna storitev za oglaševanje Doosan Europe rabljene opreme in mehanizacije ter za povečanje njihove prepoznavnosti v spletu.

“Zelo smo veseli, da bomo še naprej podpirali naše Doosan prodajalce v Evropi z vrhunskimi orodji za ponovno trženje (remarketing) in jim pomagali pri njihovi zalogi rabljene opreme,” je dejal Gilles Bendaoud, podpredsednik prodaje in marketinga pri Doosanu. »Novi sistem upravljanja zalog bo trgovcem pomagal centralizirati in upravljati svoje zaloge rabljene opreme na platformi, dostopni kjerkoli in kadarkoli. Verjamemo, da nam bo pomagalo ustvariti močnejšo skupnost in komunikacijo med našimi Doosan zastopniki. “

Gilles Bendaoud je nadaljeval: “Imamo dolgo razmerje z Mascusom in prepričani smo, da bo njegova matična družba Ritchie Bros. z lokalnimi uradi in skupinami po Evropi našim prodajalcem nudila potrebno podporo s temi novimi rešitvami.”

RB Asset Solutions združuje prilagodljiv nabor orodij in storitev s pomočjo katerih lahko stranke bolje upravljajo, analizirajo in prodajo svoje rabljene stroje. Za Doosan to vključuje sistem upravljanja zalog (IMS), ki podjetjem Doosan omogoča enostavno prenašanje rabljene opreme med različnimi prodajnimi kanali, na primer usedDoosan.com, prodajalčevo lastno spletno trgovino, pa tudi številne prodajne kanale Ritchie Bros., vključno s Mascusom, Ritchie Bros. dražitelji, IronPlanet in Marketplace-E. Doosan trgovci imajo tudi dostop do Inšpekcijske aplikacije za Doosan, kot tudi do različnih večjezičnih marketinških orodij.

“Doosan je ključni svetovni igralec v industriji težkih gradbenih strojev in veseli smo, da jih imamo na krovu z uporabo naših RB Asset Solutions orodij in našimi Mascus oglaševalskimi storitvami,” je dejal Rickard Krøtø, direktor COO. “Že leta sodelujemo z zastopniki Doosan, zlasti z našo ekipo Mascus predstavnikov v Evropi. Zdaj imamo priložnost graditi tesnejše odnose na višji ravni podjetij in igrati ključno vlogo pri njihovem razvoju.”

Za več informacij o RB Asset Solutions obiščite: rbassetsolutions.com.

Na kratko o Ritchie Bros.:

Podjetje Ritchie Bros., je bilo ustanovljeno leta 1958 (NYSE in TSX: RBA), in je globalno podjetje za upravljanje in prodajo srojev oziroma za draženje (avkcija) velikih in težkih rabljenih strojev, ki strankam ponuja celovite rešitve za nakup in prodajo rabljene težke opreme, tovornjakov in drugih sredstev. Delujejo v številnih sektorjih, vključno z gradbeništvom, transportom, kmetijstvom, energetiko, naftno in plinsko industrijo, rudarstvom in gozdarstvom. Na prodajnih kanalih podjetja so: Ritchie Bros. Auctioneers, največji svetovni dražitelj v industriji, ki ponuja dražbe v živo s spletnimi ponudbami; IronPlanet, spletna tržnica s predstavljenimi tedenskimi dražbami in lahko zagotavlja ekskluzivno potrdilo o pregledanem stanju rabljene opreme IronClad Assurance®; Marketplace-E, nadzorovana tržnica, ki ponuja več možnosti glede cene in časa; Mascus, vodilna evropska spletna online tržnica za oglaševanje – nakup in prodajo rabljene opreme; in Ritchie Bros. Private Treaty, ki ponuja zasebno prodajo po dogovoru. Paket večkanalnih prodajnih rešitev podjetja vključuje tudi RB Asset Solutions, celovit sistem upravljanja in razpolaganja s premoženjem oziroma zalogo rabljenih strojev in opreme. Ritchie Bros. ponuja tudi rešitve za posamezne sektorje, vključno z GovPlanet, TruckPlanet in Kruse Energy Auctioneers, ter financiranje in zakup opreme prek Ritchie Bros. Financial Services. Za več informacij o podjetju Ritchie Bros. obiščite RitchieBros.com.

Fotografije in video za vdelavo v medijske zgodbe so na voljo na rbauction.com/media.

Za več informacij se obrnite na:

Ian Malinski
Media Relations Manager
+1.778.331.5432
CorpComm@rbauction.com

Alexander Ypeij
Communications Lead, EMEA
+31.765.242.659
aypeij@ritchiebros.com

Gauthier Dominicy
Chief Marketing Officer, Mascus
+35.850.314.2509
gauthier.dominicy@mascus.com

Za vprašanja vlagateljev se obrnite na:
Zaheed Mawani
Vice President, Investor Relations
Tel: 1.778.331.5219
zmawani@rbauction.com

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar