Cat pripravljen na igro v vašem kamnolomu z novim bagrom 352

0

Z dodatnim podvozjem, s spremenljivo širino, za večjo stabilnost, je novi hidravlični bager Cat 352 pripravljen z večjo močjo za večja dela.

»Izdelan za velika dela, 352 zagotavlja neprimerljivo zmogljivost v svojem velikostnem razredu,« je povedal Brian Abbott, globalni produktni vodja za velike hidravlične bagre pri Caterpillarju. “Lahko ga opremimo z visokozmogljivimi žlicami za kopanje in nalaganje ton materiala v manj prehodih ali velikimi kladivi za delo v zahtevnih kamnolomih.”

Izbirno podvozje s spremenljivo širino na stroju se umakne na širino 7 čevljev 10 palcev za lažji transport. Za večjo stabilnost se razširi za 6 palcev širše od podvozja s fiksno širino.

Motor Cat C13B s 443 konjskimi močmi in elektrohidravlični sistem učinkovito preganjata težke materiale, pravi podjetje. Odlikuje ga trije načini moči, za katere Cat pravi, da ustrezajo zahtevam po moči pri delu, hkrati pa zmanjšajo porabo goriva:

1. Pametni način: samodejno prilagodi moč motorja in hidravlike pogojem kopanja za nižjo porabo goriva.

2. Power Mode: Zagotavlja maksimalno moč za izpolnitev najzahtevnejših nalog.

3. Ekološki način: Zmanjša število vrtljajev motorja na stalnih 1.500 vrt/min, da zmanjša porabo goriva.

Robusten in zanesljiv

Zmogljivost Cat 352 pri visoki temperaturi okolja zmožnost hladnega zagona pri nič stopinj in sposobnost dela visoki na nadmorski višini, mu omogoča delovanje v različnih podnebjih. Zažene se samodejno hidravlično ogrevanje, ki podaljša življenjsko dobo komponent stroja v hladnem vremenu.

Servis filtra za olje in gorivo je bil sinhroniziran v 1000-urnih intervalih. V primerjavi z drugimi konkurenčnimi modeli te velikosti, Cat pravi, naj bi podaljšani intervali odpravili stroške devetih menjav filtrov za olje in gorivo ter stroške delov za 27 filtrov za olje in gorivo v 10.000 delovnih urah.

Product Link zbira informacije o delovanju stroja, kot so lokacija, ure, poraba goriva, čas mirovanja, opozorila o vzdrževanju, diagnostične kode in stanje stroja. Podatki se izmenjujejo prek spletnih in mobilnih aplikacij ter omogočajo oddaljeno odpravljanje težav in oddaljeni bliskavico. Cat pravi, da se trgovci lahko povežejo s strojem, da diagnosticirajo kode napak in posodobijo operacijsko programsko opremo.

Gladko delovanje

Zagon je z gumbom brez ključa ali izbirnim Bluetooth obeskom za ključe. Vžig motorja na Cat 352 je mogoče izvesti tudi z geslom ID operaterja. Kot pravi Cat, lahko edinstven ID operaterja hitro shrani in obnovi nastavitve gumba krmilne palice, odziva in vzorcev za posamezne operaterje.

Standardni monitor z zaslonom na dotik omogoča hitro navigacijo skozi krmilne elemente stroja in enostaven dostop do digitalnega uporabniškega priročnika, pravijo v podjetju. Upravljavci lahko dodajo tudi izbirno Cat Stick Steer, ki omogoča enostavno manevriranje bagra z enoročno upravljanjem in vključuje tudi tempomat.

Bagri Cat 352 so opremljeni tudi s številnimi Cat tehnologijami, vključno s tehtanjem Cat Payload na vozilu, VisionLink za daljinsko upravljanje proizvodnih ciljev in Cat Swing Assist za nastavitev nastavljenih točk, ki jih določi operater, za zaustavitev nihanja stroja.

Poleg tega standardni Cat Grade Assist omogoča, da bager ostane na ravnini s kopanjem z enim vzvodom, medtem ko Cat 2D Grade kaže globino in naklon. Nadgradnja na Cat Grade with Advanced 2D ali Grade with 3D ponuja možnost ustvarjanja in urejanja načrtov ter učinkovitega dokončanja zahtevnejših aplikacij za razvrščanje. Vsi sistemi Cat Grade so združljivi z radii in baznimi postajami vrhunskih dobaviteljev tehnologije tretjih oseb. Kot pravi Cat, lahko operaterji shranijo do štiri globinske in naklonske odmike za hitro rezanje na naklon brez preverjalnika naklona.

Auto Hammer Stop opozori operaterje po 15 sekundah neprekinjenega streljanja in nato izklopi hidravlično kladivo po 30 sekundah, da prepreči nepotrebno obrabo. Auto Dig Boost in Auto Heavy Lift povečata prodor žlice in zmogljivost dviga za 8 %. Dodatne pomožne hidravlične možnosti omogočajo uporabo širokega nabora priključkov Cat.

Na voljo sta dve različni ravni opreme kabine. Kabine Deluxe so opremljene z ogrevanim sedežem z zračnim vzmetenjem, opcija kabine Premium pa z ogrevanim in prezračevanim sedežem z zračnim vzmetenjem. Oba imata nagnjeno levo konzolo za lažji vstop in izstop.

Vir: Equipment World

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar