CASE oznanil Mascus kot uradnega partnerja za prodajo rabljene opreme

0

Po lansiranju svojeCertified Used rabljene opreme v začetku letošnjega leta se je CASE Construction Equipment zdaj povezal z Mascusom kot najprimernejšim podjetjem za trženje rabljenih strojev in opreme v Evropi.

Mascus je na voljo v 38 jezikih in ima 33 predstavništev po vsem svetu in je najhitreje rastoče spletno mesto za nakup in prodajo težkih rabljeih strojev in opreme.

“Partnerstvo z največjo evropsko spletno tržnico za rabljeno gradbeno opremo ponuja odlično platformo za trgovce CASE, da pokažejo svojo rabljeno zalogo strojev potencialnim kupcem,” je dejal Jean Philippe Soussan, globalni vodja remarketinga pri CNH Industrial. “To daje na trgu tudi veliko večjo prepoznavnost vsem CASE Certified Used rabljenim strojem” je nadaljeval.

Tudi delo s CASE je nekaj, česar se Mascus zelo veseli, saj kot Rickard Krøtø, “Chief Operating Officer” glavni operativni direktor v Mascus International razlaga: »Izjemno smo ponosni, da nam je zaupano tako prestižno ime v industriji, kot je CASE, da postanemo njihov najprimernejši ponudnik spletnih storitev oglaševanja za rabljeno opremo za njihove CASE predstavniško mrežo v Evropi je nekaj na kar smo izjemno ponosni.

»Pri Mascusu tudi že več let lokalno sodelujemo z številnikmi CASE trgovci po Evropi, ki uporabljajo naše storitve za prodajo rabljenih strojev in vodenje njihovih spletnih strani z rabljeno opremo. Zdaj smo veseli, da lahko v njihovi CASE USED mobilni aplikaciji ponudimo vse podatke o strojih in sezname oglasov, ki bi jih kdaj potrebovali v priročni mobilni aplikaciji, «je nadaljeval.

Mascusov mesečni obisk se trenutno ocenjuje na 3 milijone kupcev, kar je bil ključni dejavnik pri odločitvi CASE, da je izbral to spletno platformo. »Ker je Mascus že tako privabil toliko številnih obiskovalcev in se ta številka le še povečuje, so nam s tem ponudili tudi veliko priložnost za povečanje spletne prisotnosti trgovske mreže CASE na spletu.

Ponudba lastne CASE mobilne aplikacije zagotavlja še enostavnejšo uporabo, kar pomeni, da lahko naša trgovska mreža hitro in enostavno objavi njihovo opremo in brska po zalogi rabljeih strojev drugih CASE prodajalcev v Evropi.

“Veselimo se, da bomo videli, kako bo partnerstvo napredovalo v naslednjih mesecih glede na moč blagovne znamke Mascus,” je zaključil Soussan.

Vir: CASE Construction

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar