Posebna serija ob 20-letnici tovornjakov Mercedes-Benz

0

Mercedes-Benz actros je bil prvič predstavljen na IAA salonu pred 20 leti. od takrat dalje, je bilo prodanih več kot milijon enot. To je nova generacija, ki postavlja nove mejnike na področju varnostnih sistemov in varčevanja z gorivom. Prodajo uspešno nadaljuje od leta 2011 dalje. In zavoljo te uspešne zgodbe so pri Mercedes-Benz Trucks predstavili omejeno serijo 200 tovornjakov.

Model posebne serije tako pooseblja značilnosti actrosov: varnost, udobje in varčnost. Zunanjost odlikuje ekskluzivna podoba s kromiranimi deli lično razporejenimi na vzvratnih ogledalih, stopnicah in prednjem delu. Poleg tega je tovornjak okrašen s posebnim monogramom na vzvratnih ogledalih, predelu stopnic, biksenonskimi žarometi z temno obrobo in zračnimi difuzorji za stranska okna.

V notranjosti pa bo voznika razvajala osvetljava s 138 LED diodami, pri katerih lahko zbirate barvo osvetlitve, volanski obroč, ki je odet v usnje, ter preproge iz velurja, ki se skladajo s sedeži, avdio sistem, hladilnik, avtomatska klimatska naprava, velik zaslon in troblja na zunanjem delu stropa.

vir: http://www.etransport.si/novice/653/posebna-serija-ob-20-obletnici

Mercedes-Benz novi actros

 

Delite v družabnih medijih:
FacebookTwitterLinkedIn

Pustite komentar